mandag, november 06, 2006

Hola!

Så er vi hjemme igen efter en helt og aldeles fantastisk ferie på Tenerife; En ferie som i den grad har overgået alle vores forventninger!
Vi har glædet os meget til denne uge og jeg har flere gange været lige ved fortælle om det, men jeg havde lovet Bjørn at jeg ikke ville annoncere "Åbent hus" på bloggen - derfor alt dette tys tys.

Men nu tør jeg godt fortælle at vi den sidste uges tid har nydt livet under sydlige himmelstrøg. Der har været solskin og blå himmel, glade børn som har boltret sig i pool´en og en far som for første gange i måneder slukkede for mobiltelefonen og ikke tændte den igen før vi atter havde fødderne på dansk jord. Der har været skønt selskab både for børn og voksne, vidunderligt klima og storslåede naturoplevelser; At se en ægte vulkan betyder meget i en 5-årig drengs liv!
Rejsen var generøst sponsoreret af farmor i anledningen af hendes fødselsdag og jeg vil for altid være hende taknemmelig for denne oplevelse. Sådan en uges luksus kunne jeg godt blive forfalden til.

I dag har vi fået samlet hele familien igen. Kasper har nydt en uge i selskab med mormor og morfar mens katten har været på pensionat i nabobyen; At dømme efter hans "taljemål" har han heller ikke lidt nogen nød. Det eneste som er blevet en smule forsømt i den forgange uge er min mailboks. Der ligger en del og jeg lover at jeg kigger på det "lige om lidt" - først skal jeg dog lige have køleskabet fyldt op. Og skal vi vist også have købt et par huer så ungerne ikke kommer til at fryse alt for meget om ørene når de i morgen vender tilbage til børnehaven.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Det lyder som en skøn ferie :-)
Sådan en dejlig uge uden debilos og bærbar afslører virkelig hvor afhængig man er blevet af dem. Man burde unde sig sådan en ferie engang imellem.

Jeg er glad for pakken er nået frem og du blev glad.
Ulla

nielsenstrik sagde ...

Dejligt med sådan en farmor og man er helt sprænfyldt af energi efter sådan en luksusferie.

britt sagde ...

Velkommen hjem fra ferie - det lyder som de bedste af slagsen!!
KH Britt

Vivian sagde ...

Altså sådan nogle farmødre kan kun anbefales :-)

Jeg har også været på Tenerife men vulækanen var "lukket" p.gr. af dårligt vejr den dag vi var forbi...

Velkommen tilbage fra en dejlig ferie.