onsdag, november 08, 2006

Gaveregn

Som tidligere skrevet var rejsen til Tenerife en gave i anledningen af farmors fødselsdag. Hun var dog ikke den eneste som blev fejret på turen, jeg havde også en rigtig dejlig fødselsdag dernede under de varmere himmelstrøg. Det er ikke hvert år et oktoberbarn som jeg kan fejre fødselsdag iført bikini - i hvert tilfælde ikke uden at fryse.

Herhjemme ventede gaverne, skønne skønne gaver som jeg har hygget mig gevaldigt med de sidste par dage.
Stine og Tina fra min fødselsdagsgruppe har sendt de dejligste garner og andet godt som jeg mægtigt gerne ville dele med jer men .... der er tusmørke stemning i det nordjyske i disse dage, og de fotos mit kamera magter er ikke meget værd. Jeg har forsøgt mange gange, men farverne kommer slet ikke til deres ret og jeg har derfor besluttet at vente til solen atter titter frem.
Hvis den lader vente på sig bliver det sandsynligvis billeder af garn i aktion, for der er "guldklumper" i de pakker som jeg næsten ikke kan vente med at få på pindene. I gør det virkelig ikke nemt for mig at overholde min afslutningsfest - Men indtil videre går det efter planen!

Det var ellers lige ved at gå galt da jeg to dage før afrejsen fik min gevinst fra Ullas Sudoku-konkurrence. Super duper lækkert Lorna´s Lace som jeg nåede at fotografere inden solen gik væk. Det blev krydsnøglet 2 sekunder efter at billedet var taget og lå faktisk for en kort bemærkning i min kuffert. Men så skruede jeg den indre bisse på og skiftede det ud med to sejlivede projekter fra strikkekurven i stedet for. Det var ikke nogen nem beslutning men den var god skulle det vise sig - for lige om lidt kommer der afsluttede projekter på bloggen.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Stort efter-tillykke med fødselsdagen!! Jeg ville nok heller ikke kunne holde nallerne fra det skønne garn - farverne! Gosh - det er SÅ skønne! Helle, hvad hedder den farve?
Glæder mig til at se mere afslutningsfest - mon der er Zebra med?
KH Britt

Mette sagde ...

Til lykke!

Helle Holst sagde ...

Tak for lykønskningerne!

Garnet er Lorna´s Lace - color 48 Purple Iris. Det er SÅ lækkert og jeg lader som om jeg slet ikke ved at det ligger i min kurv:o)

Kh. Helle