lørdag, november 11, 2006

Det var tre!

Tju hej hvor det går!
Fuld fart fremad, afslutningsfesten er kommet rigtig godt fra start. Det er små projekter men det tæller alt sammen og giver i den grad overskud til de lidt større ting som venter i kurven.

Ragsokkerne skulle have været et lille hurtigt projekt. Et par lune sokker til de kølige sommeraftner i farfars sommerhus hvor der nogen gange er lidt fodkoldt. Men denne sommer blev jo som bekendt alt andet end kølig, sommerhuset var alt andet end fodkoldt og sokkerne gik i glemmebogen. Lige indtil nu.

Den første sok var knapt færdig men jeg tænkte at det nok ville gå hurtigt alligevel.
Tre tråds Tresko garn på pind tre ½ - det kunne da allerhøjest tage en aften eller to, men hovmod stod for fald. Jeg havde så meget fart på at jeg helt glemte at checke fordelingen af maskerne ved hælen, og opdagede først miseren da jeg lukkede tåen af og stod tilbage med to overskydende masker. Jeg fuskede mig til en løsning og tænkte, mens jeg sad der i skumringen, at det var der ingen som ville opdage. Men så blev det morgen, det blev lyst og så blev det hele trævlet op igen.

Det var surt men absolut nødvendigt, forskellen var simpelthen for stor. Og nu er jeg glad for at jeg gjorde det ordentligt. Ragsokkerne er blevet præcist som de skulle være - Klassiske og varme. Garnet var billigt - 2 nøgler garn for 30 kr. Men det er hårdt for fingrene at strikke i og så kradser det altså meget. Sokkerne er absolut kun til brug udenpå et par af de blødere slags.

Faktaboks

Garn: 3 tråds Tresko fra Sandness, frv. 1022

Opskrift: Strikket efter opskrift på banderolen. Str. dame på pind 3½.

Ændringer: Hæl og tå er strikket efter boomerangmodellen.

4 kommentarer:

Tina sagde ...

Hold da op - "en" kan jo slet ikke følge med....

Godt, du kunne bruge fødselsdagsgaven. Har du "kun" fået 2 fra fødselsdagsgruppen??!!

KH Tina

Helle Holst sagde ...

Kære Tina

Du kan tro at jeg kunne bruge din gave:o) Jeg er SÅ glad for det vidunderlige garn du har lavet til mig. Jeg har store planer!

Og ja jeg har "kun" fået gaver fra 2 i gruppen. Nu giver jeg lige de andre en ekstra chance, men ellers så laver jeg min egen regulering. Heldigt for mig at jeg har fødselsdag først - så sender jeg også bare til dem jeg har fået fra. Men det ændrer ikke ved at jeg er lidt skuffet over at man melder sig til en "leg" og så ikke ønsker at deltage alligevel.

Kh. Helle

Rikke sagde ...

Hej Helle, hvis det er via webstrik du har en fødselsgruppe så skal du give Lise besked ang. de manglende gaver - kan sørme godt forstå du er skuffet.

Men sikke lækre dine sokker ser ud*s*

Tina Jensen sagde ...

Hej. Hvis du første gang vasker strømperne i brun sæbe i maskinen og 1 gang med uld middel, så kradser de ikke mere