onsdag, november 15, 2006

En kongehandel

Jeg elsker min lokale garnbutik, selvom den vel strengt taget ikke er helt så lokal længere efter at vi flyttede fra Nørresundby. Min daglige køretur til og fra arbejde bringer mig heldigvis tæt forbi og jeg lister ofte indenom HH Garn. Nogen gange ved jeg helt præcist hvad jeg vil have men ofte søger jeg bare inspiration - og det får jeg. Jeg har tilbragt mange timer i den butik - jeg kender dem allesammen, de kender mig og hvis tiden tillader det får vi os en god snak.
Sådan en dag var det i går! Jeg havde ikke alt for travlt med at komme hjem, vidste jo at jeg sandsynligvis ikke kommer til at forlade hjemmet de næste par dage og på mystisk vis var jeg den eneste kunde i butikken.
Vi kom langt omkring - enedes om at Garnstudios nye fotokopierede garnkort er helt umulige og så faldt snakken på Garnstudios AngoraTweed. Jeg spurgte vist om det var noget de ville tage hjem? Og svaret var "Ikke så længe vi stadigvæk har noget liggende fra sidste gang som vi ikke kan sælge, ikke engang selvom vi sælger det til 25 kr". Jeg har nok lignet ét stort spørgsmålstegn for hvem vil ikke gerne købte AngoraTweed til 25 kr???
Jeg havde gerne betalt mere men vidste jo slet ikke at det lå på lageret.

Frem fra gemmerne kom det men desværre var det meste uens indfarvninger og for få nøgler af hvert. Men der var 5 nøgler af den skønneste grå men små blå nister - det røg flusk ned i min pose. Jeg er næsten sikker på at det rækker til en trøje til Kristian, en trøje som jeg længe har haft i tankerne og nu kan blive en realitet for den latterlige sum af 125 kr. Jeg glæder mig allerede til at komme igang men ... tilbage til afslutningsfesten.

7 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hej Helle!

Er det den lille butik, der ligger i gågaden? Min ældste er flyttet til Nørresundby, men indtil nu er det kun lykkedes mig at komme derind, når de har lukket :-(

Hilsen
Mette G.

Helle Holst sagde ...

Jeps Mette det er lige præcis den butik. Jeg håber at det lykkes for dig at komme forbi mens der er åbent, butikken er efter min mening helt bestemt et besøg værd:o)

Kh. Helle

Mette G. sagde ...

Takker Helle, det vil jeg virkelig satse på. Jeg har truet med det flere gange, men.....

Kh
Mette

Linda sagde ...

et fund af dimensioner!! Heldig dig! Oskars trøje er så lækker og heldigvis gør det lidt mælkede look at "overløb" ikke ses....
kh Linda

britt sagde ...

Wuaw - sikke et fund. Den slags er til enhver tid tilladt!! Det lyder ellers også som en temmelig skøn garnbiks!
KH Britt

Tina sagde ...

Sig mig - har du slet ikke afsluttet nogen projekter i dag?? ;o)

KH Tina

TinaMAndersen sagde ...

Sikken et fund, det garn er drønlækkert.