torsdag, oktober 26, 2006

Afslutningsfest

I disse dage bliver der sendt invitationer ud; Britt frister med et Cashmere-o-meter II og Mette inviterer til Brug-hvad-du-har. Jeg har været tæt på at springe med på begge initiativer, men en gennemgang af min strikkekurv afslørede at det jeg har allermest brug for lige nu er en .... afslutningsfest.
Der ligger: En Zebra som mangler 10 takker og en lynlås. Et sjal som mangler det sidste royale touch. En halvfærdig glimmer kjole til Barbie. Et par Fetching som kun lige mangler en enkelt "tommeltot" plus det løse. Og så er der tre par sokker som mangler lidt hæl og tå.
Der er ikke meget arbejde tilbage, problemet er mere at ingen af projekterne rigtigt taler til mig. Men nu skal det være slut!!

Umiddelbart kunne man sige at det er oplagt til Mettes Brug-hvad-du-har men en del af hendes projekt er indkøbsstop og det duer ikke her. Jeg har nemlig set et preview fra det kommende Interweave og ligeså snart det ligger i min postkasse ryger der en bestilling afsted på garn til Refined Raglan; Hvis altså strikkekurven er tom.

Jeg er næsten sikker på garnet, det bliver luksus - og der røg så også deltagelsen i Britts projekt. For der er kun små projekter i min strikkekurv og jeg kan ikke, ligegyldigt hvor meget jeg snyder, nå at få skrabet "procenter" nok sammen til en trøje inden den 14. november.

Den næste uges tid byder på et par fødselsdage og andet godt som kræver min fulde tilstedeværelse. Jeg forlader bloggen for en kort bemærkning men vender stærkt tilbage med fornyet energi og forhåbentligt en stor stak afsluttede projekter.....

5 kommentarer:

Susanne sagde ...

Nøjh - der var da mange lækre ting i bladet:o)Nu vil jeg da glæde mig ekstra meget til at det lander i postkassen. Glæder mig til at se billedet fra Afslutningsfesten.... Kh Susanne i Silkeborg

Vivian sagde ...

Nu er det din skyld jeg lige har svinget Dankort-tallene hen over skærmen, ååååh hvor var der mange fine ting - og jeg savnede egentlig også bladet efter at have opgivet at kommunikere en fornyelse igennem til dem sidste gang.

Velkommen tilbage når du igen får tid!

KH Vivian

Karina sagde ...

Hvis det er en invitation til en Afslutningsfest tror jeg, at det er her jeg hopper på. Jeg har det sædvanlige problem med at få tingene færdige - det er måske nu det skal være??
Hilsner fra
Karina

Mette sagde ...

Rigtig god ferie!

britt sagde ...

Det kyder som en rigtig god fest - det er såååååå fest at få en lind strøm af projekter gjort færdige!
Tak for linket til IK - havde slet ikke opdaget at der var preview - nu glæder jeg mig rigtigt meget til næste blad!!
KH Britt
PS - hvem siger du ikke kan købe garnet til den trøje og så samtidigt starte opsparing til en portion luksus mere??? ;-))))