tirsdag, august 01, 2006

Vi er hjemme!

Og det er skønt!
De sidste 2 uger har oldefars sommerhus på Mols dannet rammen om en helt eventyrlig ferie. Sommerhuset er af ældre dato sådan lidt primitivt, lige præcis sådan som jeg syntes at et sommerhus skal være. Her er ingen spa eller sauna, ingen opvaskemaskine eller mikrobølgeovn. Til gengæld er der en stor græsplæne og 3 minutters gang til vandet.

Vi har badet og sejlet, dykket og fisket og NYDT bare at være... At være sammen uden hverdagens skemaer og tidspres. Det har været godt både for voksne og børn. Men det er nu heller ikke så tosset at være hjemme igen. For mig er glæden ved at komme hjem igen en vigtig del af en dejlig ferie.

En hurtig tur rundt på matriklen melder om tomater, kirsebær og moreller i store mængder. Her er basis for en mavepine eller to. Til gengæld er der gået skimmel i agurkerne og de står ikke til at redde. Fuglene har spist de fleste af vores bær men det er dem vel undt. Det værste er katten som glimrer ved sit fravær. Der er spist af maden og der lå et par døde mus i laden, men den er ikke set i flere dage. Vi krydser fingrer og håber på et snarligt gensyn.

3 kommentarer:

Marianne G sagde ...

Det høres ut som ett deiligt feriested. Jeg er enig med deg - det kan godt være litt primitivt i ferien.

Marie-Louise sagde ...

Velkommen tilbage Helle. Det lyder som om i har haft en dejlig og velfortjent ferie.
Kh.
Marie-Louise

Anne sagde ...

Velkommen tilbage, Helle, dejligt at høre, at i har haft en skøn ferie.
Jeg håber, at jeres kat vender tilbage, det er ikke til at holde ud, når kæledyrene sådan bare forsvinder!