torsdag, august 03, 2006

Et elskeligt lille væsen

har indtaget vores hjem og vore hjerter!

En skøn lille killing som på rekordtid har fundet sig til rette med børn og hund. Han har klaret flytningen i stiv arm og alle er glade ... sikkert også musene som er lykkeligt uvidende om den fare som venter.
Han jagter fluer i stor stil, foreløbigt går det bedst med dem som efter ferien lå livløse i vindueskarmen, men instiktet fejler ikke noget.

Vi har endnu ikke helt mistet håbet om at vores tiger finder hjem igen, men realistisk set er der nok ikke store chancer. Vi håber at han bare er på udflugt men ...

Vi forsøger ikke at tænke for meget på hvad der mon er hændt ham og glæder os i stedet over at der atter er glimt i Marias øjne, hun har virkelig savnet!

5 kommentarer:

Tina sagde ...

Nej, hvor er han bare kær. Tillykkke med ham, selvom omstændighederne omkring hans anskaffelse ikke er de mest morsomme.

KH Tina

britt sagde ...

Sikke en nuser killing - tillykke med ham!
:-) Britt
...selvfølgelig skal du da et smut til Tversted en dag. Meget hyggeligt at møde MI og gå agurk mellem alt det lækre garn og strik.

strikke_jane sagde ...

Vi skal hente 2 killinger i den her måned (de skal lige være gamle nok) og vi glææææææder os, så jeg forstår hvordan i må ha' det lige nu. Det er skønt med killinger. Vores gamle røde hankat er jo heller aldrig kommet hjem.......... underligt.

Linda sagde ...

Åh hvor synd med den gamle, det er et dejligt billede af de to sammen. Hvor er den nye lille kat flot!
Kh Linda

Anne sagde ...

Tillykke med den lille stribede, hvor er han da bare køn!
Trist med den gamle, det er så ulykkeligt, når de bare forsvinder, og man ikke ved, hvad der er sket.