mandag, august 28, 2006

Ferieminder

Da jeg var barn var jeg vild med souvenirs. Jeg købte mig fattig i de der små snapseglas med billeder på - Himmelbjerget, Grenen ....ja samlingen var stor. I mange år stod de på en hylde og samlede støv, lige indtil jeg flyttede hjemmefra; Da blev de pakket ned og jeg har ikke set dem siden. Faktisk aner jeg ikke hvor de er eller om de overhovedet er mere, men jeg husker dem stadigvæk - de små totalt uanvendelige, støvede glas.

Glæden ved små ferieminder har jeg ikke lagt bag mig, nu består samlingen bare af lækre garner, smukke "nulre-sten" og andet skønt jeg har samlet op i naturen.
Disse muslingeskaller havde naturen forsynet med små huller i toppen og i samme øjeblik jeg så dem, vidste jeg at de skulle med mig hjem.
I denne weekend blev de monteret med hver sin perle, så de nu kan fungerer som maskemarkører. De skal pynte på mit strikketøj samtidig med at de for altid vil minde mig om en dejlig aftentur til Blokhus. En aften hvor vi kastede med smutsten og søgte ly for en voldsom byge under kioskens markise mens vi spiste store is; For når man er 5 år og far har lovet is, så er det nu engang sådan det skal være.

7 kommentarer:

anne sagde ...

hvor er de smukke, jeg elsker også ferieminder og helst af den anvendelige slags. Yderst fornuftigt brug af strandfund.

strikkeforsker sagde ...

Hvor er de smukke, jeg troede først, at det var øreringe.

Ulla

britt sagde ...

Jeg har det fuldstændig som Ulla. Synes de er så flotte at de fint kan hænge i ørerne.
Den slags ferieminder er skønne - jeg har også en mindre samling muslingeskaller fra ferien ved Ålbæk i sommers.....
KH Britt

Linda sagde ...

Også her: smukke øreringe, jeg snupper et par ;o) Har også et par muslingeskaller fra diverse strande til at ligge her og der.

Bim sagde ...

Oj, just sådana stickmarkörer jag alltid har önskat mig, ;).
Dessa var ju helt totalt underbara... och med klämögla upptill... Det är inte så ofta man ser... älskar dem!!!
Må så gott... en Sjöbackbo på irrvägar ute på nätet... kramis, en mer än något förkyld värmländska som inte orkar hålla sig vaken längre... nu måste det bli sömn, igen... suck... om man bara orkar svälja då också, suck... lite mer febernedsättande också... och allt detta efter en veckas sjukdom redan, bläää...

htt://sjoebacka.hotserv.dk

Julie sagde ...

Very beautiful!

Swif Panchis sagde ...Do you want to design your own Roller banners, your own logo, your own t-shirts, own banner, own flag, logo, USB stick, banner,Door etc?What if I tell you that you can make better,so that you can learn more what makes design the best, and how you can make your design better. visit us: Navneskilte design