søndag, august 13, 2006

Copycat

Da Mette i denne uge introducerede hendes smukke tissueholders sparkede hun en produktudvikling i gang her og der. Dortes idé gik rent ind hos mig, for inden længe er det tid til kalendergaver og pakkespil - og her var en oplagt idé.

Jeg er selv så super træt af at flashe lyserøde Liberesse pakker ude i offentligheden og tænker at jeg ikke er den eneste? Derfor har jeg gjort en stak towelholders - syntes at det lyder mere charmerende end hygiejnebindsetui:o) Og skulle pakken ende hos den enlige hane på min arbejdsplads eller for den sags skyld de post-menstruelle høns, så kan den også bruges til mobilen.

Tiden har været min egen det meste af søndagen; Kristian har leget med Emil, Maria med Nicoline. Jeg har ikke hørt meget til dem og har i den grad hygget mig med Husquarna. Jeg har leget med bånd og perler, stof og palietter - stuebordet ligner noget der er løgn men hvad gør det. Om lidt tager jeg en hurtig oprydning og så vil eneste bevis på det øjeblikkelige kaos være en nydelig lille stak towelholders.

Jeg blev måske nok lidt grebet og har vel egentlig ikke brug for dem allesammen .....

8 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Ja, det er faktisk en meget god ide, synes jeg. Jeg får helt lyst til selv at sy lidt af den slags selv:-)Dejligt at du hyggede dig sådan med syningen uden at blive forstyrret.
Kh.
Marie-Louise

strikkeforsker sagde ...

Hvor er de fine... ;-)
Har du lavet en til hver (hånd)taske?
Jeg er er så distræt, at der skulle være en til hver hverdagstaske..

Fru Schwartz sagde ...

Hvor er de bare flotte!! Jeg skal altså også have lavet et par stykker og mobilen får også et (efter at jeg har fundet den i bunden af en taske påmonteret et tyrkisk peber...adr...!!)

Helle

Mette sagde ...

Jeg har også en idé om at skulle lave til mobilen. Har du set Dottelots version af et menstruationsbindetui....?! kærlig hilsen Mette

britt sagde ...

Hvor er de fine! Sådan et par fritimer helt uden familie er altså guld - uanset hvor højt man elsker dem!
Der er jo skabt en hel etui/opbevaringspose-bølge her i blogland.
KH Britt

Trine Als sagde ...

Hvor er de bare lækre.
Måske er du med i en fødselsdagsgruppe (desværre ikke min...), hvor du kan glæde et par stykker med sådan én.
Der kan jo være et nøgle garn eller et par maskemarkørere i, så towelholder bliver indpakningen, der kan bruges bagefter...
Kram

Dorte sagde ...

Der er godt nok gang i produktudviklingen på bind-ble-serviet-området !!
Min datter gloede på mig med et skævt smil, som om jeg var blevet vanvittig, da jeg præsenterede hende for mine menustrationsbindsholdere ....
Dine er virkelig "sobre" - kan tåle dagens lys i alle offentlige rum !
kh Dorte

Bim sagde ...

Nejmen... dessa var ju helt otroligt häftiga. Hm, hur många gånger har man inte funderat över alla dessa häftiga färger på alla överdrag till Libress o Always och allt det kan heta.
Men, med ett fodral som detta så är det ju nästan kul att stoppa ner några i handväskan... kanske tom flera, hihihi. Nä, man kanske klarar sig gott och väl med EN... och det kan alltid finnas ett sådant fodral med innehåll där i väskan. Genialt, måste finnas i min väska... hjälp, ungefär, :) Need one!!!
Må så gott... en sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... kramis, en något urförkyld värmländska som är rivjärn i halsen, röstlös, bihåleont och öronont, suck. Och värre och värre blir det ju längre en vecka går, suck. Jag vill vara så frisk jag kan, bläää...

http://sjoebacka.hotserv.dk