onsdag, juli 12, 2006

WOW

Tusind tak for al den positive respons på mit GAAA, både her og hisset. Det er overvældende men rigtig rigtig dejligt!
Rigtig dejligt var det også at få fingrene i noget kulørt bomuld. At der er blandet 25 % microfibre i bomulden gør ikke det mindste ... tværtimod. Vi taler Rowan. Vi taler Calmer. Og jeg kan kun give det garn mine aller varmeste anbefalinger med på vejen. Det er helt vildt elastisk at strikke med og selvom jeg en sen aftentime sjuskede med fastheden fremstår det utroligt jævnt. Hvis det fungerer ligeså godt i brug, som ved fremstilling er det absolut ikke sidste gang der ryger Calmer i indkøbskurven.

Eneste "ulykke" er at jeg har svært ved at lægge det fra mig. Det ene for/bagstykke er færdigt og det andet godt på vej. Og jeg er bekymret for at jeg løber tør inden min ferie vel er begyndt.
Hvad gør en bekymret strikker? ....Køber mere garn? ....JA! Mere herom næste gang.

Det færdige for/bagstykke ser lidt sjovt ud i faconen, sådan lidt langt og meget smalt men jeg er ikke bekymret. Dels er det strikket i rib - jeg elsker rib, måske er det derfor det bare flyver over pindene - og dels kommer opskriften fra Kim Hargreaves´ hånd. Hun kører som regel en sikker stil uden fejl og mangler i opskrifterne.
Eneste lille bitte anke ved hendes opskrifter er at de er meget "tælleagtige". Strik 4 pinde ..... strik 2 pinde ...osv.
Sidst forsøgte jeg mig med "tællelakridser" - ikke nogen succes da jeg deler bolig med 2 slikmunde - den ene er ikke et barn ....i hvert fald ikke i ordets bogstaveligste forstand.
Så denne gang har jeg allieret mig med en kopi af opskriften og en kuglepen. Mine opskrifter må meget gerne bruges men skal helst ikke misbruges, derfor har jeg valgt kopisystemet og indtil videre fungerer det rigtig godt.

7 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Mums, Rowan Calmer og en Kim Hargreaves opskrift er noget af det bedste, der findes på strikkefronten....
Jeg er også stor tilhænger af arbejdskopier, orker ikke at slæve et rowan blad med rundt.

Fedt strik!

britt sagde ...

Nåååå, Chokoladebrun blev farven! Det er også en flot farve til Audrey. Den ser fantastisk ud!
Jeg har samme erfaring med de engelske opskrifter jeg har strikket efter - tælle, tælle. Nogen gange tæller jeg med en omgangstæller, men på det sidste er jeg gået over til streger på en post-it, hvor den sidste samtidig sidder der hvor jeg er nået til. Arbejdskopi er absolut en god ide!
Selvfølgelig må du købe mere garn - glæder mig til at høre mere!
KH Britt
....der snart ikke kan vente med at prøve Calmer....

Vivian sagde ...

Ååååh for den fedeste farve - hurry hurry :-))

KH Viv

Bettina sagde ...

ALTID arbejdskopier, andet duer ikke! Ang. faktabokse som ved dit flotte tæppe, prøver jeg også at huske det, for jeg synes selv det er rigtigt rart på andre blogs at se, hvilket og hvor meget garn, der er rugt, hvordan det er gået og hvilke erfaringer, der er at dele med andre.

Britta sagde ...

Nu måjeg altså få købt noget Calmer og prøve om det virkelig er så godt som alle siger! Strikker ellers ikke i bomuld da jeg får ondt i fingerene af det :-(
Og så kunne jeg jo passende kombinere det med Audrey, som bare vil passe min lille fikse niece perfekt. At jeg også elsker rib er bare endnu et plus.
KH Britta

ps. dit tæppe er vildt flot!

Tina sagde ...

Mums for en lækker brun farve. Jeg har også (næsten) altid en arbejdskopi, jeg noterer på - den med lakridserne ville bare ikke gå; der er jeg vist for sliksyg...

KH Tina

Mette sagde ...

Er det ikke mit garn, du har fået hjem ved en fejltagelse.....?!