lørdag, november 26, 2005

Fredagsslik

Som i så mange andre børnefamilier starter weekenden her i huset med fredagsslik og "Disneysjov". Ungerne elsker det men det er grænser for hvor sjove jeg syntes de gamle tegnefilm er; Derfor plejer jeg at alliere mig med et nøgle garn og et par pinde - så glider Mickey Mouse lidt nemmere ned. I går var der gang i det sidste forstykke til Charm - ja den er kommet frem af mølkuglerne igen:o) Forstår ikke helt hvorfor den skønne trøje gik i stå, men ... sådan er der så meget. I hvert tilfælde har jeg fundet den frem og jeg elsker den allerede. Håber det varer ved når den engang er færdigmonteret.
Kim Hargreaves´ opskrifter er fantastiske, men beskrevet med antal pinde i stedet for cm, det giver en del tælleri - og da jeg jo gerne skulle have de to forstykker til at ligne hinanden var det måske ikke lige en oplagt aktivitet til fredag aften, men ..... Så fik jeg en lys idé - jeg talte 14 lakridser op i en stak og flyttede så én for hver pind der var strikket. Det gik bare derudaf lige til en af poderne var færdiiiiii. Da jeg vendte tilbage var de 14 svundet til disse 3 - og jeg måtte til at tælle riller igen.

2 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Genial ide med at bruge lakridser som rækketællere. Charm ser flot ud. Kim Hargreaves Den metode skal ibrug hjemme hos mig, kæresten HADER lakrids.
Jeg glæder mig til at se Charm monteret.
Ulla

faxfraenspelsau sagde ...

Ha-ha, du må opdrage dine børn til ikke at tage dit slik. Tænk hvis du tog deres !
Jeg bruger iøvrigt samme ide når jeg skal tælle, altså lægger en række ting/slik/papirclips etc. frem.

Kh. Mette