søndag, november 06, 2005

Hip Hip Hurra

Sidste søndag var det min fødselsdag og jeg havde en vidunderlig dag :o) Jeg var for en gangs skyld sidste mand ude af dynerne og stod så op til et veldækket morgenbord med rundstykker, frisklavet kaffe og søndagsaviser. WAUUUW et af hverdagens små mirakler :o)
Resten af dagen tilbragte jeg med kære familiemedlemmer og en endeløs strøm af gaver. Der var virkelig rigtigt mange - så jeg har sorteret lidt i dem og fotograteret de mest fiberrelaterede

Bogen er fra min svigermor - alt det øvrige fra fødselsdagsgruppe 13.
Tusind tak allesammen :o)

Der har været en anseelig mængde chokolade også, men ..... Det smagte rigtigt godt !!

Ugen der gik har også budt på afslutning af et par decembersyslerier
Et Kaunisjal som det aldrig er set før :o) Men det gør det jo ikke mindre kønt.
Og et sommerfuglesjal i Nettos mohair som endte uden flæsekant - og nu ryger videre til indpakning. Der er for cirka 10 kr. garn men med lidt god vilje kan jeg vel godt ligge lidt "arbejdsløn" oveni og så bruge det til pakkespil på jobbet; Vi plejer godt nok at sige 30 kroner pr. gave. Mon ikke det går ???

Et par Crusoe sokker er der også kommet gang i - denne gang med båndtå. Jo jo det går fremad - men huha hvor er jeg glad for min mors gamle håndsarbejdsbog - en sand ven i nøden :o) Sokkerne er et rent egoisk projekt for der blæser en frisk vind over vores gulve og jeg fryser mine tæer.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Tillykke med fødselsdagen!!
Og sikke nogen fine ting du får lavet!! Den farve Kauni er så flot!
Og ja, selvfølgelig kan du være bekendt at tage det sjal med som pakkekalender gave - det er da laaaaaaaangt mere værd end 30 kr (selvom materialeprisen var mindre). Det bliver den lækreste gave i bunken!!
:-) Britt

Vivian sagde ...

Halløjsa for en rar gavehøst !! Tillykke ! :-)

Og det sjal ER ski' da LANGT mere end 30,- kr. værd !

(Jeg vil da godt lege pakkeleg med dig !) :-)

KH Viv

Linda sagde ...

Tillykke, tillykke!!
Dejlige gaver, og et flot kauni - hvor mange bundter brugte du?

Jeg synes nu også at du sætter dit lys under en skæppe, måske garnet var billigt, men sjalet er smukt forarbejdet og det tager jo sin tid. Det må da bliver pakken man slås om bagefter....

kh Linda