søndag, november 20, 2005

Pulvarmer færdig

Planen holdt og her er så min pulsvarmer.
Ja for der er kun én - og sådan må det være til den lokale pusher slår dørene op igen mandag. Jeg er simpelthen løbet tør for garn ØV ØV ØV ! Men så var der jo ingen undskyldning for ikke at gå i gang med Clapotis og det blev sådan set også lidt øv. Mønstret fungerer fint og garnet er super blødt men der er helt vildt meget overskudsfarve i og mine fingre er nu helt blå. Godt jeg ikke brugte mine bambuspinde !! Men hvad gør jeg nu ?? Jeg ved at jeg ikke kommer til at bruge et tørklæde som smitter af, så nu er spørgsmålet om jeg gider strikke det færdigt. Og hvad gør jeg så med det halvdyre garn jeg har købt ?? Det grubler jeg lige lidt over imens jeg strikker lidt på en sok.

3 kommentarer:

Connie sagde ...

fedt garn, det du ellers har købt til clapotis, kunne godt finde på at efterligne, tror du ikke det smitter mindre af, hvis det bliver skyllet op efter strikning??

Dorte sagde ...

Det er da bare brand-ærgerligt, at det flotte (og sikkert dyre garn) smitter af. Jeg ville henvende mig til forhandleren og forhøre mig ... måske er der et trick til at binde farven eller et tilbud om at tage garnet tilbage. Man forventer jo ikke at sådan et garn smitter af og det skal man vel ikke bare affinde sig med.
Kh Dorte

Mette sagde ...

Hej Helle. Hvis du stadig er interesseret i mit hjemmefarvede strømpegarn, kan du sende mig en mail via Erleperle. Se lige at få gang i Charm - jeg er så spændt på at se den!!! k.h. Mette