fredag, marts 03, 2006

Snowdrop

Mens fnuggene dalede ned udenfor mine stuevinduer og Peter Asschenfeldt førte sig frem med alle hans mange millioner på min fjernsynsskærm, blev jeg færdig med min discount-Netto-Snowdrop.
Strikket i to tråde mohair efter Amimono opskriften men med 5 cm ekstra rib. Jeg syntes at min lilla top er lige i det korteste og så var jeg meget begejstret for det lange ribstykke på Violet. Derfor er der nu 15 cm rib på denne Snowdrop og det fungerer rigtig godt.
Monteringen var hurtigt overstået med to ender som skulle hæftes og så sad toppen ellers på mig resten af aftenen. Her til morgen kom den på igen og den har lunet mig igennem en lang dag hos tandlæge og frisør. Jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger med og så glæde mig over at jeg stadigvæk har 2 nøgler sort mohair i min gule pose. En dag når jeg lige finder lysten vil jeg lave en mere til en kær veninde - hun vil elske den - men den her beholder jeg selv!!

8 kommentarer:

britt sagde ...

Hvor er den altså fin, Helle! Jeg tror næsten at mit sorte Netto mohair skal blive til en Snowdrop!
Brugte du 2 bundter?
:-) Britt

Helle Holst sagde ...

Hejsa Britt
Jeg brugte ca. 1½ bundt - jeg tror simpelthen at det her er en af de bedste og absolut billigste bluser jeg nogensinde har lavet.
Kh. Helle

Marie-Louise sagde ...

ja, den er sørme fin, Helle. Har lige været et smut forbi Amimono idag og der fremviste Helga den fineste cardigan som bliver en del af forårs kolektionen. Jeg kan bare sige at jeg er solgt. Engang i næste uge kommer der nye billeder på deres hjemmeside fik jeg en besked om på min blog (de havde fundet mig over google). Glæd dig til disse striks. Smil.
Kh.
Marie-Louise

Susanne sagde ...

Den er da rigtig sød i sort (og så gør detjo ikke noget at den er billig!)Du er vel også næsten færdig med Echo :o) Kh Susanne

Mette sagde ...

Discount eller ej - den er fin! Jeg vil straks haste videre med mine omgange rundt og rundt og rundt... Er ca. halvvejs i glatstrikningen og strikker lidt længere end i opskriften. Dellen skal lige med ind under! k.h. Mette

Anne sagde ...

Den er bare blevet rigtig fin, jeg må hellere ofre min lidt opmærksomhed her i weekenden.
Jeg vakler lidt mellem længere glat stykke eller længere rib, jeg tror, at min lidt for runde figur kalder på glat...
Jeg har ikke glemt dig m.h.t. opskriften på den anden top, den sukker op i løbet af weekenden.
K.h. Anne

strikkeforsker sagde ...

Hvor er den flot. Enkelt, klassisk og tidløst design. Sådan en må jeg altså ahve.
Kan jeg lokke nogle oplysninger om Snowdrop ud af dig. F.eks. pris og hvilket garn, der bruges. Jeg har forgæves søgt online.

Helle Holst sagde ...

Hejsa Ulla
Af en eller anden underlig grund er Snowdrop ikke på Amimonos hjemmeside, men den sælges som kit hos forhandlere. Så vidt jeg husker er prisen ca. 320 kr. Originalen er strikket i en tråd tvinni og en tråd kidmohair.
Kh. Helle