fredag, februar 10, 2006

Tillad mig at præsentere


Sisse Fisker og Frederik Lauesen. De er studieværter på TV2 dækning af vinter OL og dem kommer jeg til at se en del til i de næste par uger. Forhåbentlig bliver det en periode med succes og store resultater - selvom jeg lige her før flammen bliver tændt er ved at få kolde tæer. Måske jeg alligevel har strammet buen en tand for meget?
Sendeplanen ligger her - desværre kan jeg kun se "sne-delen" som sendes på moderkanalen. Zulu, som sender alt hvad der foregår på is, er en hemmelig kanal her hvor jeg bor, så der bliver ikke noget isdans til mig i år - ej heller curling. Øv for nu var jeg lige ved at have fanget reglerne.
Men på den anden side så får jeg måske heller ikke så meget tid til at følge de fejende bevægelser. Jeg har lavet et lille hurtigt regnestykke; Violet består af 4 dele - for, bag, 2 ærmer og montage. OL varer 2 uger. Resultat: Jeg får travlt:o) Næste søndag aften skal jeg helst være færdig med for- og bagstykke. Så håber jeg på at opskriften ikke driller for meget; Det er nemlig specielt omkring ærmerne at jeg er usikker. Og ved I hvad så bliver det garanteret rigtig skægt - jeg glæder mig i hvert fald til åbningsceremonien.

Inka trøjen er blevet færdig, men Maria er fredagstræt, ser Disney Sjov og har bedt om at vi venter med fotografering til i morgen. Jeg har sagt at det er helt okay.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Glæder mig til ar se Inka! Så mon ikke jeg kan låne mig frem til en pc på min lille ferie i det fynske og jyske! k.h. Mette

strikkeforsker sagde ...

God fornøjelse med Violet. Hmm der bliver heller ikke så meget OL her, de fleste discipliner foregår i arbejdstiden.

Ulla

p.s. har du helt glemt GAAA?

Susanne sagde ...

Du kommer bare til Silkeborg - vi kan tage alle kanaler på alle sprog :o)Desuden er der en stor blød sofa + et bord man må smide benene op på !! Kh Susanne

Helle Holst sagde ...

Kære Susanne - tusind tak for buddet. Men jeg har jo to krudtugler med på slæb så ....Jeg har reserveret plads hos mine forældre i dag:o)
Og nej Ulla jeg har ikke helt glemt GAAA - hvordan ku´ jeg, den fylder jo en halv kurv i min strikkereol:o)
Kh. Helle

Susanne sagde ...

De ku' ellers få lov til at drille en teenager og 2 katte, samt se Disney Channel :o) Så det ku' nok løses !! Jeg elsker at se vintersport - ved ikke helt hvorfor... måske de "swusjh"-lyde der følger med ?? God fornøjelse og så vil jeg heppe på dig ! Kh SUsanne