onsdag, februar 15, 2006

Den store tapetbog

Skadeslisten er stadigvæk lang her hos os og at dømme efter de feberblanke øjne kommer vi meget tæt på weekenden før der atter er afgang mod virkeligheden. Vi har spillet fisk, leget med dukkehuset, dystet med Pokemon-kort, bygget med Lego og lagt puslespil i vildskab; Det store med Anders And og Mickey har vi været igennem rigtigt mange gange efterhånden. Jeg kan godt mærke at min lunte bliver kortere, ungerne ved lige præcist hvilke knapper der skal trykkes på; På det punkt er de absolut fuldt udviklede. Og farmand for lov til at trække fuldt læs fra det øjeblik han viser sig i døren. Men der er stadigvæk en lang lang formiddag som også helst skulle være lidt hyggelig.


I dag blev den reddet af Barbie og Pegasus på TV 1000 og så den store dejlige vidunderlige tapetbog som jeg har tigget mig til i et nærliggende byggemarked. Der er basis for rigtig mange timers klippe-klistre leg i sådan en bog.


I dag har vi lavet bogmærker med glimmer, guld og sølv. Perledåsen - én af dem - kom også frem og så var der ellers indført kreativt kaos i køkkenet resten af eftermiddagen. Jeg må indrømme at jeg godtnok lige skulle skydes lidt igang, jeg følte mig ikke specielt sprudlende kreativ men resultatet er jeg ganske godt tilfreds med. Tapeterne er jo taknemmelige, eksklusive og geniale til fx. bogmærker men jeg kan ikke forestille mig et hjem hvor de rent faktisk hænger på væggene.

9 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hvor er det flotte ting, I har fået lavet. Min farfar var malermester og jeg kan huske fryden, når vi fik lov til at klippe i tapetbøgerne - ja, bare det at få lov til at sidde og kigge i dem, kunne der gå timer med.

Linda sagde ...

Wauw, alletiders ide! Nej, jeg kan heller ikke lige se et hjem for mig med de højtråbende mønstre - men nu er vi også helt vildt farverædde hjemme hos os, vi kan knapt mande os op til at sætte billeder op...

Hvor synd med jeres træer, det er ellers en fantastisk udsigt I har!

strikkeforsker sagde ...

Sjov ide og det færdige resultat ser flot ud. God bedring til Jer alle.
Ulla

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Hvor er du heldig at få finger i sådan en tapetbog. Jeg har været så mange steder, men nogen var hurtigere end mig..... - måske dig?
kh Jeanette Hegaard

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Hvor er du heldig at få finger i sådan en tapetbog. Jeg har været så mange steder, men nogen var hurtigere end mig..... - måske dig?
kh Jeanette Hegaard

Helle Holst sagde ...

Kære Jeanette.
Jeg føler mig også helt vildt heldig. Tror dog ikke at jeg har snuppet den for snuden af dig - der var nemlig 3 mere på hylden hos min "dealer" da jeg forlod butikken; Så hvis du bor i det nordjyske kan jeg give dig et fif.
Kh. Helle

Mette sagde ...

Hvor er du heldig. Det er endnu ikke lykkedes mig at tilrane mig bare en lille tapetrester, men jeg leder stadig!! Flotte bogmærker! k.h. Mette

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Ja - tak, "fif" du mig bare.......
Kh Jeanette

Anne sagde ...

Super flotte bogmærker, der er altså et eller andet over det tykke tapet-papir.