torsdag, februar 09, 2006

I sne og slud skal posten ud

Vores bud er meget stabilt - hun bringer os rudekuverter, ugeaviser, reklamer, breve og postkort fra familie og venner. Hun er meget vellidt, specielt de dage hvor hun efterlader en lille godbid til mig. I dag lå der et spritnyt Rowan Magasin - og jeg havde helt glemt at det var nu. Jeg havde også næsten glemt de meget mystiske ting fra sidste magasin - dem kom jeg så i tanke om igen. Se lige her og her og her. Dem kommer jeg ikke til at strikke, men der er et par smukke ting i Kidsilk Haze som jeg godt kunne finde på at lave - måske strikket i den noget billigere søster Kidopale. Men disse smukke ting er ikke lagt frem på Rowans site så jeg har forsøgt mig med et fotografering af fotografiet.


Det her sjal er jeg vild med men det må vente for lige nu har jeg gang i en hel masse og lige om lidt er der OL. Måske jeg lige skulle sætte det sidste ærme fast på Inka trøjen.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Det sjal er jeg også faldet for!! Husk at du kan bestille kidmohair hos BC garn til en god pris. En spole koster 274 kr. incl. forsendelse.

Mette sagde ...

ps - jeg glæder mig til at se Inka trøjen!

Fru Schwartz sagde ...

Hej Navnesøster,
Yesss...Det sjal er bare SÅ smukt!! Har vi måske en forårs-knit-along på trapperne?!

Kh Helle

Elisabeth sagde ...

mums det er lækkert det sjal!

kh Elisabeth

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Jeg blev også bare forelsket første gang jeg så det sjal......
Jeanette