tirsdag, februar 21, 2006

I did it - I did it - I did it

Jeg har lavet mit livs første amigurumi ! Og ja jeg ved godt at den stakkels kanin ikke har hverken arme eller ben. Den kommer til at leve sit liv som rangle, med bjælde i hovedet og som sådan fungerer den fint.

Faktisk er det Mettes skyld :o) Hun sendte et spørgsmål ud i Webstrik-gruppen som fik mig til at rode i nogle gamle links - og så var det at jeg kom i tanke om en idé jeg engang havde haft. Nok ikke verdens bedste når nu jeg sådan kunne glemme alt om den i flere måneder, men med Violets drillerier som undskyldning kastede jeg mig over bomuldsgarnet.

Jeg har læst et sted eller også har jeg hørt det eller ... i hvert tilfælde var der engang én som lavede en amigurumi på 1 time. Det var ikke mig !!!
Jeg brugte sådan cirka 10 gange så lang tid på min.

Maria har nu lånt den med ind på værelset; Hun leger Lilo og Stitch og kaninen har fået rollen som eksperiment. Hun har så evigt ret - det er et eksperiment og jeg kan godt se, at det er en 1. udgave. Der er noget med fyldningen som ikke er helt jævn, noget med ørerne, noget med broderierne og lidt andre finjusteringer jeg skal have kigget på til næste gang.
Kaninus her får nu plads på hylden med barselsgaver og så vil tiden vise hvor han flytter hen.

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Om jeg er misundelig - JAAAA!!!
Jeg er først ved at øve mig i hæklingens kunst, jeg er ikke alt for skarp til det, måske kommer det?!?
Amigurumi'erne er grunden til jeg vil hækle, har set mange super flotte, bl.a. på Etsy..
Har du gemt gode link med opskrifter, eller er denne her sådan fri fantasi??
Den er meget meget sød, armløs eller ej!
KH Anne

Helle Holst sagde ...

Kære Anne
Tak for dine søde kommentarer. Jeg har desværre ikke som sådan en opskrift - jeg har hæklet efter et foto jeg fandt. Jeg har et link dertil - skal jeg sende det til dig?
Kh. Helle

Bettina sagde ...

Den er jo HELT fantastisk sød!! Og den geniale ide med at bruge den som rangle, må jeg tyvstjæle den fra dig? Min svoger bliver snart far, og det ER da lidt sjovere med hjemmelavede gaver (selvom de ikke altid værdsættes på den bedste måde).

Helle Holst sagde ...

Kære Bettina.
Du må hjertens gerne tyvstjæle idéen. Glæder mig til at se din rangle :o)
Kh. Helle

Mette sagde ...

Sejt, hvor er du bare god! Blæremås, "hæklet" efter et foto, jeg kan lige hækle musetakker efter en opskrift - på dansk. Så øv du dig bare lidt mere, så kan jeg også der, spørge dig om gode råd..... Du er er god, Helle! k.h. Mette

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Nøj - det rykker i hæklefingeren! Den er fantastisk sød! Både farver, facon og det hele. Hvem har egentlig sagt at alt skal have arme og ben? *S*

Kh Jeanette

Linda sagde ...

Nåh hvor er den sød, de der ører må være perfekte at sutte på. Jeg føler inspirationen ose herover, sådan nogen må jeg også lave. Jeg kunne godt lide din datters reaktion :o)