fredag, februar 24, 2006

Tadaah !!

En "klassiker" fra Amimono som dukker op her, der og allevegne. Jeg er simpelthen så glad for min første model; Men den er lilla og går ikke så godt sammen med de t- shirts jeg har i petroleum og lime. Faktisk syntes jeg også at den har det lidt svært med brun.
Snowdrop er en top jeg har lyst til at eje i mange farver, men sandsynligheden for at jeg får lavet dem er lille, så jeg har valgt en farve som er gangbar til alt. Den evigt klassiske sort.
Sidst gang strikkede jeg i superlækker Alpaca og bomuld fra Isager, denne gang fylder jeg pindene med mohair fra Netto. Nydelsen er en anden men det er prisen også :o) Og min mavefornemmelse er god - jeg ved at den her bliver et hit.

Nu skal jeg så bare lige have strikket resten af hulmønstret inden solen går ned - sort garn, sorte pinde og sort himmel er ikke en god kombination. Men på den anden side så kan jeg jo bare strikke det i morgen eller søndag eller mandag eller ..... Jeg har nemlig lige taget hul på 14 dages vinterferie. Og den skal nydes!!

4 kommentarer:

Mette sagde ...

14 dages ferie, heldige kartoffel - det er dig vel undt! Har smilet mig af dagens post. Jeg overvejer allerede, hvilken farve og hvilket garn min næste Snowdrop skal strikkes i! Lige nu er jeg også usikker på størrelsen. Der er lidt knald eller fald, synes jeg. Strikker du den "kun" i mohairen....?!

Anne sagde ...

Jeg er nu nået 10 cm. under ærmegabene, og jeg elsker den allerede!! Desværre har jeg alt for lidt tid til strikkepindene i dag og i morgen, men måske kan jeg nå et par omgange mellem hovedret og dessert i morgen aften ;-))
Min er lysbrun, jeg går og pønser på, om de sidste 2 ribomgange skal strikkes lyseblå??!! Og som Mette og dig, ja så tænker jeg også på den næste...
Jeg har en anden opskift på en strikket top, sådan let taljeret, har selv strikket den i sort for 6-7 år siden, og den er stadig i brug, skal jeg maile den til dig??
Go' weekend, kh Anne

britt sagde ...

Nej, hvor skægt. Jeg har også udset mit sorte Netto mohair til den top. Strikker du dobbelt garn? Glæder mig til at se din udgave.
:-) Britt

Helle Holst sagde ...

Hej I 3.
Til Anne: Jeg har skrevet til dig på din blog, kunne ikke finde din mail. Men nu skriver jeg det osse lige her - better safe than sorry. Jeg vil meget gerne mailes. Den slags toppe kan man da slet ikke få nok af.
Til Mette & Britt: Jeg strikker i 2 tråde af Nettos mohair og syntes umiddelbart at størrelsen passer meget godt med den Snowdrop jeg har på.
Rigtig god weekend - Kh. Helle