søndag, februar 05, 2006

Sidste års sidste julegave

Så blev jeg færdig med julegaverne - bedre sent end aldrig.
Sidste år gav jeg min mor et sjal i fødselsdagsgave, det har hun været mægtig glad for og hun ønskede sig så en matchende hue til jul. Den er mægtig tænkte jeg - annoncerede at det ønske var snuppet fra listen og .... Ja så skete der ikke en hel masse mere.
Under juletræet lå der et fint fint kort hvorpå der stod:

En hue til dit hår du får - når jeg engang det når

Vinteren kom, er nu næsten gået og min mor har stadigvæk ikke fået sin hue. Den dårlige samvittighed har naget mig, men åbentlyst ikke nok.

Garnet gav jo ligesom sig selv - Alpaca fra Garnstudio ligesom sjalet, men opskriften den har jeg kæmpet med. Jeg er ikke god til huer, jeg øver mig men føler mig tit lidt fjollet når håret er

dækket til. Måske er det derfor ??? Eller måske er det bare et forsøg på at finde en dårlig undskyldning for ikke at komme igang - før nu altså.

For her er den - en Maryhue strikket i 2 tråde Alpaca og 1 tråd Kidopale, 80 masker på pind 6 og så har jeg ellers fulgt denne opskrift. Dejlig hue, ægte tv-strik til en håndboldaften og - glædelig jul mor !!

Inka trøjen til Maria går også stødt og roligt fremad - mangler et ærme, halskant og montage. Den bliver vist også færdig inden OL begynder.

1 kommentar:

Mette sagde ...

Tusind tak for hjælpen med rammerne, Helle! Du er en helt! endelig fik jeg det gjort. Sig til når jeg kan gøre noget for dig! k.h. Mette