tirsdag, maj 01, 2007

Out of season

Ja jeg ved godt at det ikke just er sæson for de uldne strømper men jeg kunne altså ikke holde fingrene fra Marias garn. Det lå bare der og lyste op - og for en kort bemærkning glemte jeg alt om Luxuz-O-Meter, Sahara og anden oprydning i strikkekurven.

Alt imens jeg har strikket strømper er det så for alvor blevet forår og jeg har for gud ved hvilken gang konstateret at ungernes garderober ikke passer særligt godt til årstiden. Vi mangler t-shirts og shorts i stor stil! Men om ikke andet så er jeg da på forkant med vintergarderoben. Jeg satser på en dejlig lang og varm sommer og strømperne er derfor strikket ca. 2 numre for store - så skulle de efter alle beregninger passe når det igen bliver vejr til uld og vinterjakker.


Faktaboks

Garn: Strømpegarn fra Hjertegarn farvet af Maria

Opskrift: Strikket efter sokkekompasset i Das Geniale Sockenbuch. Str. 33 strikket på pind 2

Luxuz-O-Meter: Ikke denne gang - men det har i sig selv været en luksus at strikke dem

5 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Flotte farver Maria har designet. Jeg er vild med den slags næsten ensfarvet garn.

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hvor har Maria været dygtig med farverne - og du med pindende... lækre varme kærlighedsfarver - de skal nok holde fødderne varme

britt sagde ...

Skøøøøøøønnne sokker og skøøøøønne farver.
Jeg synes i øvrigt sokker er glimrende sommerstrik. Projektet er ikke så stort at det fylder lårene med uldvarme - det er nemt at have med - og godt med lidt uld, når bomulden bliver for hård.
KH Britt

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

I er da et godt makkerpar, du og Maria. Er hun ikke rævestolt?

KH Tina

Dorte sagde ...

Flotte sokker - dem kan hun være stolt af !

Og så skal du ikke føle dig alene - jeg laver også "vinter-ting" i sommervarmen ... er lige blevet færdig med dejligt varmt tæppe med fleecebeklædning.

Kh Dorte