søndag, april 22, 2007

Made by Maria

Mit garnlager rummer adskillige nøgler strømpegarn noget af det er kønnere end andet - men intet slår det her. Jeg er stolt over at have det i min strikkekurv men har egentlig ingen aktie i det overhovedet. Jeg har kun stået på sidelinien, Tina har bidraget med online eksperthjælp men ellers er det helt og aldeles Marias værk - og hun har gjort det godt!

Den sidste uges tid har det ikke været super duper sjovt at være Maria. Hun har følt sig lidt tilovers mens jeg har været syg og "knejterne" har udkæmpet drabelige dyster på computeren.
Derfor har vi brugt lørdagen på mor-datter aktiviteter; En af dem var farve-garn-seancen.

Hun har farvet ét 50 grams nøgle til sig selv og så ét 100 grams nøgle som jeg i et vildfarent øjeblik troede måske kunne blive til mig. Men nej.

"Det skal da være til moster Mette for hun er så rar!"

Ta´ den mor. Måske jeg en anden gang bliver den heldige - indtil da vil jeg så glæde mig over at jeg får lov til at strikke strømperne.

5 kommentarer:

Janne sagde ...

Super farver. Det må siges at frøken har smag

britt sagde ...

Sikke farver!! Fantastiske - lige min smag. Hvad farvede I med?
Håber du knækker koden med trøjen...
KH Britt

Helle Holst sagde ...

@Britt - Vi brugte Ashford farver. Jeg ved ikke om der er den store forskel på dem og så Lanasyn. Det her var i hvert tilfælde nemt nok og rigtig rigtig hyggeligt.
Trøjen hviler sig lige lidt - jeg har fået et par strømper på pindene:o)
Kh. Helle

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hmmm...postede en kommentar i går, men den er da tilsyneladende forsvundet.
Hun er da bare for go', hende Maria. Det er nogle feeede farver.
Bare til info - Ashfordfarver er lidt mere douce i farverne end Lanasyn, har jeg hørt (hvordan staves douce?...."duuus'").

KH Tina

Mette sagde ...

Skønne farver!