onsdag, april 18, 2007

Knock out

Forkølelsen viste sig ved nærmere eftersyn at være en lungebetændelse som ikke kunne kureres med Kleenex og varm te alene. Der måtte skrappere midler til - lægen ordinerede penicilin og jeg blev sendt til tælling.

Da jeg i weekenden atter vågnede op til dåd, kunne jeg konstatere at ungerne i mellemtiden havde overtaget min computer - godt hjulpet på vej af deres far skulle det vise sig. Jeg overvejede et kort øjeblik om jeg orkede at tage en diskusion om hvor god en idé jeg lige syntes at det var. Men jeg nåede det heldigvis ikke - det havde også været skønne spildte kræfter for jeg var ikke blevet snydt - overhovedet ikke!

Uden i solen ventede nemlig en liggestol og en spritny bærbar computer til mig - og kun mig! Mens jeg sov var der installeret netværk og alt var gjort klar.
Jamen kan man andet end at elske?

Her kunne jeg sidde mens solens stråler varmede min skrantende krop, surfe lidt her og hisset mens jeg lyttede til ungernes glade leg - og det gjorde godt! Jeg er så småt ved at være klar igen. Der er truffet et par beslutninger - præmien for det fuldførte Cashmere-O-Meter er indkøbt og lige om lidt ... er jeg klar med et regelsæt for mit kommende Luxuz-O-Meter projekt.

3 kommentarer:

Dorte sagde ...

Du er da en heldig kvinde !
Dejligt at nogle gør noget for at glæde en.

Kh Dorte

strikkeforsker sagde ...

Lykkens pamfilius, nyt garn og bærbar. Får vi at se, hvad du har købt?

Anne sagde ...

Håber, at du er ved at være ovenpå igen, din stakkel, nu må du passe lidt på dig selv i den kommende tid, sådan en lungebetændelse sidder i kroppen længe!

Tillykke med den nye computer, heldig er du :-)