torsdag, april 19, 2007

Luxuz-O-Meter

Cashmere-O-Meter projektet har været en god oplevelse. Og hvis jeg skal være helt ærlig så var glæden over at have fuldført projektet blandet med en lille smule ærgelse over at det var slut.
Der går sport i at få brugt noget af det garn som ellers bare ligger; Tingene bliver gjort færdige for ellers så tæller de jo ikke med og alt i alt har det bare været rigtig sjovt!!!

Derfor har jeg også besluttet mig for at jeg tager en omgang mere - denne gang under navnet Luxuz-O-Meteret. Konceptet bliver en skøn blanding af de bedste elementer fra Cashmere-O-Meteret og tidligere tiders Afslutningsfest.
Denne gang er det ikke bare nok at få brugt noget af det garn som ligger på lageret, der bliver også en hel del bundne opgaver, for jeg trænger til en grundig oprydning i strikkekurven. Jeg er frygtelig udisciplineret nogen gange, får startet på alt for meget som ikke bliver gjort færdigt fordi .... der lige kommer noget andet og sjovere forbi eller fordi årstiden ikke længere passer eller ...
Lige nu ligger der således mindst 6 strandede projekter. Nogen af dem har endnu ikke været vist frem på bloggen men det kommer de!
Ingen af dem fejler andet end at jeg ikke lige får strikket på dem. Det er dejlige ting som jeg glæder mig til - og de skal altså allesammen gøres færdige inden Luxuz-O-Meteret projektet er fuldført. Hvis jeg når 100% inden da er det bare ærgerligt!

Reglerne er:

* Alt garn som er købt senere end den 15. april 2007 tæller ikke
* Brugt garn omsættes til Luxuz-O-Meteret i forholdet 1:4
* Følgende projekter fra strikkekurven skal indgå:

Bayerische Socks
Miyake
Esme
Blithe
Bonsai Tunic
Floral Embroidered Shawl

* 100% på Luxuz-O-Meteret giver ret til at et styk luksusprojekt - her er frit valg!

Indkøb af nyt garn er tilladt, det skal ikke trækkes fra - men tæller til gengæld heller ikke med på Luxuz-O-Meteret.

2 kommentarer:

Karen S sagde ...

Held og lykke, jeg vil heppe på dig her fra sidelinien!!!

britt sagde ...

Sådan, Helle!! Fedt med endnu en O-Meter addict!!
Knus,
Britt