fredag, maj 04, 2007

Made by Kristian

Kristian har tavst fulgt Marias strømpe projekt fra sidelinien. Han har ikke sagt mange ord men med tiden blev det tydeligt at han var lidt misundelig - Han ville også gerne lave sit helt eget garn.

Vi har ikke milimeter demokrati i forhold til børnene her i huset - måske lige netop fordi de er tvillinger syntes vi, at det er vigtigt at de får lov til få nogle solo oplevelser. Men nu var Marias strømper jo færdige og så syntes jeg faktisk, at det havde været så tilpas hyggeligt at jeg ikke have noget som helst imod at gentage seancen.

I sidste weekend havde Maria en legeaftale ude i byen og så fandt Kristian og jeg farvebøtterne frem. Der var ikke det store udvalg tilbage men det gjorde ikke noget, for bøtten med den blå var fuld. Han var ikke et sekund i tvivl - hans garn skulle være blåt og det blev det!
Efter sidste omgangs succes var jeg måske nok blevet en anelse overmodig. Vi var vist rigeligt rundhåndede med farvepulveret for der er seriøst meget overskudsfarve i det her garn. Det er bagt og skyllet og bagt og skyllet og så lige bagt lidt mere men .... jeg er stadigvæk ikke helt sikker på at jeg kan strikke strømperne uden at få blå fingre.

Det er dog en mindre detalje som ikke på nogen måde overskygger Kristians glæde over hans garn. Det blev lige nøjagtigt som han havde tænkt sig, han er glad og pavestolt - og det er trods alt det vigtigste!

4 kommentarer:

britt sagde ...

Godt gået af ham! Ser godt ud det garn - han kommer til at slide dem op i lutter stolthed.
KH Britt
PS - hvilken farve bruger du?

Helle Holst sagde ...

Han glæder sig i hvert tilfælde rigtig meget til de bliver færdige. Jeg har lovet han at det ikke kommer til at vare længe men lige pt er det jo rigeligt varmt til de uldne.
Vi farvede med Ashford Navy Blue blandet med en lille smule Teal.

Kh. Helle

Susanne sagde ...

De er da ski** gode til det med farver. Det må du da udnytte noget mere: hyggetimer med hvert barn og så et brugbart resultat ! Rigtig god søndag til jer. Kh Susanne

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Nu mangler du bare at få sat Bjørn i sving med farveriet ;o)

KH Tina