søndag, februar 04, 2007

Lorna´s Lace

Jeg har skrevet det før - når jeg bliver presset på min fritid går kreativiteten fløjten og jeg strikker sokker, fordi det er ren afslapning og ikke kræver de store hjernevindinger.

Ugen der gik var tæt besat med arbejde - de gode dage nåede jeg lige hjem i tide til at kysse mine børn go´nat. Der har ikke været nogen af de lange eftermiddage hvor vi hygger med et spil og en lille kiks. Der har ikke været nogen af de lange aftener hvor ungerne ligger trygt og godt i deres senge og jeg hygger med garn og pinde.
Der har faktisk ikke rigtigt været andet end arbejde men nu er det heldigvis overstået. I næste uge er kalenderen blank og jeg glæder mig. Sådan her kunne jeg ikke leve!
De få timers fritid jeg har haft i den forgange uge har jeg tilbragt sammen med en flok udvalgte mænd og Lorna. Det har været en fantastisk oplevelse - Forrygende og afsindigt spændende håndboldkampe i selskab med eksklusive Lorna´s Lace. Endnu engang 1000 tak Ulla!
Det garn er så smidigt at det strikker fuldstændigt jævnt næsten helt af sig selv. Det er så blødt at det glider smertefrit over pindene selvom fingrene er klamme og fugtige, fordi nerverne står på højkant. Der er strikket rigtigt mange lækre scoringer og voldsomme taklinger ind i de her sokker - jeg glæder mig til eftermiddagens sidste VM kampe og til næste gang der kommer Lornas Lace på pindene. Der er stadigvæk en slat tilbage - lige nok til et par små sokker.
Faktaboks
Garn: Shepherd Sock fra Lorna´s Lace frv. 48 Purple Iris
Opskrift: Strikket efter sokkekompasset i Das Geniale Sockenbuch. Str. 36 strikket på pind 2
Ændringer: Strikket med kilehæl og smal båndtå.
Cashmere-O-Meter: Jep! 65 g fra lageret giver 3,25% på Cashmere-O-Meteret - og nu er jeg så nået forbi de 25 %. Det går stille og roligt men så absolut den rigtige vej.

7 kommentarer:

Lena sagde ...

Fine farver og sokker! Jeg kender det godt - det der med ikke at kunne ret meget når man er presset. Jeg prøver altid at nå et par pinde hver dag, det gør som regel underværker for en urolig sjæl - og nogle gange bliver de få pinde alligevel til mange.

strikkeforsker sagde ...

Ingen årsag, du har fortjent det ;-)

Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig, strømpestrikning når arbejdet kræver meget.

Ulla

p.s. Hvis du mangler en hobby, at spinde på håndten er ren terapi

Vivian sagde ...

Øv ja, den slags arbejdsbelastninger dræner selv den bedste for energi, overskud og livsmod - godt at høre at dét er slut for denne gang!!

Fedeste strømper!

KH

Marie-Louise sagde ...

Lornas garn er super- og det holder også rigtig godt. Jeg har et par strømper i Lornas lace som ikke er til at slide op. Nice:-)
Kh.
Marie-Louise

Dea sagde ...

De er rigtigt fede de sokker! Jeg tror da lige at Lornas strømpe garn kommer på to-bye-list!
mvh
Dea

Britt sagde ...

Hvor er de skønne (og så i striber uden det mindste pooling - hvor mange masker har du på en omgang?).
Jeg har også 2 nøgler Lorna's Laces sokkegarn liggende - de får jævnligt et kærligt strøg. Tror man kan blive temmelig afhængig.....
KH Britt

Helle Holst sagde ...

@Britt: Jeg havde 60 masker på en omgang - det passer med str. 35-36 på pind 2 her hos mig:o)

Kh. Helle