torsdag, februar 15, 2007

Okker Gokker - Så er der sokker

Vinterferien går sin sejrsgang over det ganske danske land men det er vi ligeglade med i nordjylland. Vi knokler ufortrødent videre, alt imens vi lader som om, vi ikke ved at I andre holder fri. Vi er ikke hverken sure eller bitre for på mandag når væggeuret ringer tidligt hos jer så hiver vi ledningen ud af væggen og nyder vores uge i friheden.
Kristian og Maria tager forskud på deres ferie. Farmor er blandt de udvalgte denne uge, så idag har hun hentet ungerne tidligt i børnehaven og har taget dem med sig hjem. Hun har glædet sig. De har glædet sig. Og det har jeg faktisk også - jeg elsker mine børn men sådan et par dage med ubegrænset tid til mig - det er guld værd!!
Der er et par ting jeg helst skal nå, noget med nogle vinduer som trænger til en vask og så en enkelt dag på jobbet i morgen. Men lige nu vil jeg tage mig en tur rundt om bloggen og så glæde mig til en tidlig aften i sofaen med et "nyt" strikketøj.
I de sidste par dage har Blog Tjek 07 bredt sig som en steppebrand. Jeg har endnu ikke udfyldt ét eneste spørgeskema men jeg gør det lige om lidt - det lover jeg. Og så håber jeg at du også har lyst til at bruge et par minutter på mit. Det ville gøre mig så glad!
Nå ja sokkerne - dem var jeg lige ved at glemme. Der er jo egentlig heller ikke så meget at fortælle: Det er et par strømper, de er bløde, de er varme og i morgen bliver de sendt afsted til København. Min søsters veninde bor i en ældre lejlighed hvor radiatorerne er gået i stykker, hun fryser og jeg har fundet endnu en uskyldig aftager til nogle af de mange par sokker jeg strikker - men ikke bruger ret meget.
Hun blev glad for soul udgivelsen - håber også at disse vil varme, om ikke andet så hendes fødder.
Faktaboks

Garn: Hjerte SOCK 4 fra Hjertegarn frv. 2499

Opskrift: Strikket efter sokkekompasset i Das Geniale Sockenbuch. Str. 36 strikket på pind 2

Ændringer: Strikket med kilehæl og smal båndtå.

Cashmere-O-Meter: Jep! 48 g fra lageret giver 2,4% på Cashmere-O-Meteret som nu er nået op på 37,8%.

1 kommentar:

Anna sagde ...

Vilken underbar färg på dina sockor!