søndag, januar 01, 2006

Et helt nyt år vender derude

Og jeg kan se det ganske klart. Vi har nemlig fået vasket vinduer i dag - kun med vand for naboens piger havde lagt sæben på :o) Det var hundekoldt og et lidt tidskrævende projekt idet vi har bondegårdsvinduer, men nu hvor det er gjort kan jeg kun sende en tak ned ad vejen. Vores vinduer trængte voldsomt og så syntes jeg egentlig at det er lidt hyggeligt med den slags uskyldige løjer. Helt som i de gode gamle dage hænger der også et juletræ i genboens flagstang.

Nytårsfortsætterne springer jeg over i år - de holder alligevel aldrig - jeg kunne selvfølgelig godt love mig selv at jeg ikke vil starte på et nyt strikketøj før kurven er tom eller at jeg ikke vil købe nyt garn eller .... Men det ville simpelthen være spild af tid :o) I stedet har jeg i dag gjort status over GAAA og her kommer de så de 6 felter som lå nederst i kurven:

Judy Sumner
Julie H. Levy
Hanna Burns
Janet Martin
Barbara McIntire
Ada Fenick
Og der kommer flere det lover jeg mig selv :o)

4 kommentarer:

Dorte sagde ...

Dine strikkede felter er altså bare vildt flottte !! Jeg glæder mig til at se flere af dem.
kh Dorte

Helle Confrey sagde ...

Flotte felter, vil du fortælle mig hvilket garn du bruger, jeg skal nemlig også til i gang jeg har lige fået opskriffts bogen hjem fra USA...

britt sagde ...

Hvor er dine felter flotte - får helt lyst til at få gang i mit eget GAAA projekt igen....
:-) Britt

Chris sagde ...

Hej Helle! Åh - hvor er de smukke!!!! Nu fik jeg liiige en reminder igen ... jeg er startet på EEN firkant :-| som ligger lige så stille uden at gøre væsen af sig ;-)) Det skal den da ikke blive ved med nu :-))
Hyggeligst Christa