fredag, januar 06, 2006

GAAA B

Jeg har tænkt - grublet - spekuleret så det knager og brager. Virkelig forsøgt at komme på en festlig og farverig måde til præsentationen af GAAA felterne. Men indtil nu har jeg ikke fået selv den mindste lille bitte idé så her er ugens "høst" i den sædvanlige råhvide kulør.

Kathleen T. Carty
Et felt som jeg har "gemt" lidt på fordi jeg umiddelbart syntes at det så voldsomt vanskeligt ud. Men endnu engang må jeg sande at opskrifter skal strikkes - ikke læses. De noget kringlede beskrivelser gav næsten sig selv da maskerne først var på pindene.

Ann Strong
Et felt som står nævnt under de 5 nemmeste. Jeg er ikke helt enig - syntes at der var meget tælleri. For mig var der mere "tv-strik" i de følgende felter.

Dana Hurt
Dagmara Berztiss
Der er røre i GAAA dammen i Webstrik-regi og jeg har på fornemmelsen at der de næste måneder vil poppe mange felter op rundt omkring på bloggene. Glæder mig til at se og der også kommer en "spændende" præsentationsform - for indrømmet min blog er ikke specielt sindsoprivende i disse uger.

4 kommentarer:

britt sagde ...

12 felter - WOW!!!! Hold endelig dampen oppe - pludselig er du færdig med det meget, meget smukke tæppe. Mit vaskede garn ligger til tørre - og så er jeg spændt på om jeg tåler det - for kribler efter at komme videre med mit GAAA....
KH Britt

Bettina sagde ...

Du bliør da færdig, før vi andre kommer rigtigt i gang! *hihi*
Godt arbejde...ham smeden, du nævner i forrige indlæg, gad jeg godt stifte nærmere bekendskab med... ;o)

strikkeforsker sagde ...

WOW, imponerende produktivitet, du har nu passeret halvejen og snart overhaler du mig.

Ulla

Randi sagde ...

Hold da helt kæft...ja jeg bliver altså nødt til at bande...det fandme godt nok imponerende...hvor er dine felter bare FLOTTE! Jeg har også meldt mig til og afventer lige nu garn...men hold da op hvor jeg glæder mig til at komme igang, især efter at have set dine utroligt flotte felter :o)

Mange hilsner
Randi