fredag, januar 20, 2006

ISSLAAAG

Da jeg voksede op boede jeg ca. 200 meter fra den lokale folkeskole og yderligere 50 meter fra gymnasiet. Det var aldrig så forfærdeligt et vintervejr at jeg med god samvittighed og moders tilladelse kunne blive hjemme. Jeg husker stadigvæk hvor misundelig jeg var når busbørnene fik en fridag fordi de ikke kunne komme frem gennem snedriverne.
Da jeg flyttede hjemmefra, læste på seminariet og senere begyndte at arbejde var det samme scenarie. Jeg har altid været en af de udvalgte det kom frem - lige indtil i dag. En flytning udenfor byskiltet kombineret med 40 cm sne og isslag blev "løsningen". Vi venter tålmodigt på at alle de andre veje bliver ryddet - vores vej er absolut nederst på listen - men det gør ikke noget. Det er smukt - specielt fordi vi ved at vi ikke skal ud i det. Brændekurven er fyldt op og ungerne har sat en film på DVD´en og jeg har givet mig selv lov til at starte på et nyt strikketøj. Jeg er blevet færdig med de 20 felter - mangler nu "kun" at sy sammen og strikke 5½ meter kant. Men jeg trænger altså sådan til at se på noget andet end råhvid uld. Så jeg hygger mig lige lidt med denne her til søsters veninde.

De sidste 4 felter kommer her

Vicki Sever

Barbara Selesnick

Denne gang strikket på pind 5 - resultat et felt som kan blogges til 30 x 30 cm. Det første forsøg på 4½ endte sit liv i flammerne.

Jay Campbell

Dette "legeplads"-felt var super sjovt at strikke. Ikke specielt vanskeligt men meget varieret. Jay Campbells ønske er at man vil nyde at strikke det - og det gjorde jeg !!!

Betty Salpekar

Her er så et felt som jeg måske ikke ligefrem har nydt at strikke. Det har været udfordrende, spændende, lærerigt, p.... irriterende og jeg er enormt glad for at jeg har strikket det, men en nydelse det har det ikke været. Det har været mit weekend-felt - trætte øjne og utidige ungerne kan ikke anbefales. Der kræves koncentration og til tider absolut ro. Men hatten af for Betty - det er et gennemført felt og jeg er glad for resultatet. Selvom mine samlinger ikke er helt usynlige.6 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Hatten af for alle dine virkelige FLOTTE firkanter. Sammensyningen må være barnemad i forhold til det kæmpearbejde du har lagt for dagen, men indrømmer at montering jo ikke er det mest spændende.

Glæder mig til at se det helt færdigt. Jeg har bog+garn, men er overhovedet ikke startet op endnu *G*

strikkeforsker sagde ...

Hej Helle,
Flotte firkanter, du er snart i mål.
To tips til monteringen, fordel dem efter størrelse og sy kanten på undervejs :-)

Min Selesnick kunne blokkes til 30x30 men er lidt løst i det efter min smag.
Jeg glæder mig til at se det færdige tæppe.
Ulla

Bettina sagde ...

Tillykke, Helle!!! Fantastisk arbejde, og det ser rigtig flot ud, også inden monteringen. :o)

Linda sagde ...

Wauw du har været hurtig! Sød trøje du har gang i.

kh Linda

britt sagde ...

Wuaw - så blev du også færdig med felterne. Godt gået!!! Glæder mig til at se det færdigt...
;-) Britt

Susanne sagde ...

De er bare flotte !! Et stort arbejde du har lagt for dagen.... kan godt forstå at du trængte til noget andet :o) Kh Susanne