fredag, december 30, 2005

En smuk vinterdag

Sådan en vinterdag med sne og solskin i store mængder virker som en ren vitaminindsprøjtning. Vi leger at vi er sneet inde, en illusion som kun brydes af det faktum at farmand er kørt på arbejde. Der er smukt herude på landet sådan en dag som i dag - og vi nyder det i fulde drag:o) Efter en rask lille sneboldkamp, med Kasper som ivrig deltager, er der nu dømt hygge med popcorn, tegnefilm og strik.
Juleferien har budt på afslutning af 2 projekter - 2 ting som jeg er mægtig glad for men af hver sin grund. Snowdrop er "hot off the needles" og allerede indviet.

Den er jeg bare generelt super glad for - en smart vinterting over en langærmet og til sommer vil den også fungere fint som top. Den kan jeg godt anbefale :o) Endelig - og ja her er virkelig tale om ENDELIG - er jeg efter 5 års forviklinger og strikkerier blevet færdig med min Ode til Marimekko.

Der var dømt UFO og aldrig har jeg haft garn som var så tæt på at ende på bålet, men ..... nu er den færdig. Egentlig ved jeg ikke helt hvad jeg syntes om den, måske jeg lige syntes at den var lidt smartere for 4 år siden, men nu er den i hvert tilfælde flyttet ud af min strikkekurv og det er jeg GLAD for.
Således ansporet af færdiggørelsens ånd er jeg gået i gang med GAAA igen. Det går fremad og der er felter klar til fotosession en af de nærmeste dage.
Her på falderebet af 2005 vil jeg benyttet denne lejlighed til at ønske alle et RIGTIGT GODT NYTÅR !!!!!

3 kommentarer:

Vivian sagde ...

Kære Helle
- også et rigtig godt Nytår til dig ! Og mange tak for assistancen mht. de vilde dyr m.fl. hos din flinke Lokale !!

Og Snowdrop er BARE hot ! :-)

KH Vivian

Marie-Louise sagde ...

Hej Helle.
Snowdrop er sandelig blevet flot. Jeg kunne ikke huske hvordan hulmønsteret skulle se ud så jeg har bare strikket derudaf og nu kan jeg se at jeg har fået rykket lidt rundt på det så det står slet ikke så flot som din. Min snowdrop er blevet færdig og trods fejlene er jeg glad for den. Jeg skal helt sikkert strikke den igen og få den rigtig og lidt længere (jeg har en lang overkrop så målene var lige i underkanten)
Godt nytår.
KH.
Marie-Louise

britt sagde ...

Godt nytår!!
Og tillykke med de færdige projekter - det er skønt - specielt efter så mange år. Jeg kan godt følge dig lidt mht hvad man synes var smart for 5 år siden og nu. Men jeg synes nu stadig din Marimekko-sag ser dejlig ud. Mon ikke den er super til at sidde og hygge i sammenkrøllet i sofahjørnet en kold dag?
:-) Britt