fredag, december 16, 2005

Ud og se med DSB

Om 2 timer har jeg reserveret en plads i toget mod København så jeg håber at der kommer gang i skinnerne inden længe. Hvert andet år tager jeg en forlænget weekend hos min søster - en rigtig solo egoist miniferie uden mand og børn. Der er dømt hygge, shopping og Tivoli - vi har Helga Isager og Sommerfuglen på programmet. Og jeg har glædet mig i mange uger, så jeg bliver rigtig rigtig bitter hvis jeg nu slet ikke kommer ud og se med DSB idag.

Jeg håber på det bedste og pakker lige et ekstra nøgle garn - i fald der bliver ventetid :o) Nu har det jo også sneet lidt og den slags ting kommer jo også tit som en stor overraskelse.
Måske turen kommer til at tage så lang tid at jeg rent faktisk bliver færdig med de to julegaver in progress jeg har pakket. Det bliver ikke rigtigt til noget herhjemme, men den eneste konkurrent på rejsen bliver Michael Laudrups tænder. Måske jeg kommer hjem til en næsten tom strikkekurv ?? I hvert tilfælde er kartoffelsokkerne blevet færdige - de er dejligt varme trods hulmønstret og pasformen er glimrende, så dem kan jeg godt anbefale.

2 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Flotte sokker og rigtig god egoist-tur.:-)) Håber at du kommer afsted til planlagt tid.

britt sagde ...

De er superflotte de sokker og mønstret bryder striberne på en sjov måde, synes jeg. Dem må jeg prøve.
:-) Britt