mandag, december 19, 2005

Mit københavnske eventyr

Ting tager tid - og fredag tog alting uendelig lang tid !! En engels tålmodighed og det ekstra garnnøgle var nødvendigt, men alle forsøgte at få det bedste ud af en træls situation.
DSB lavede Kinder-tricket - hele 3 tog i ét !!! Passagerer fra 3 hele togsæt skulle proppes ind i 2 vogne - der var brug for Rexona - men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. I forvirringen blev jeg placeret på 1. klasse og der blev jeg siddende indtil vi lige knap 9 timer senere ramte København. Kaffen var dejlig varm og gratis :o) Og så fik jeg strikket 1 meter og 20 på et halstørklæde som var i stor fare for ikke at nå træet.

Lørdag formiddag var der så dømt shopping. Søster, søsters veninde og jeg startede ud hos Amimono i Jægersborggade - tak for tippet Marie-Louise. Det var stort - ja rammerne er jo beskedne - men alt indeni var stort !! Design, betjening, service ..... Vi blev vist alle 3 ramt for der blev købt ind :o) Jeg købte garn til Snowdrop og strikker som besat for at få den færdig .... inden jul.
Næste stop var Sommerfuglen - min mor har engang været der og har talt om det i så rosende toner at jeg næsten troede det var som at komme i himlen. Måske var min forventninger rigeligt høje eller også var der noget andet som svigtede, for sjældent har jeg været så skuffet :o( Jeg følte mig som Julia Roberts i Pretty Woman - uden sammenligning iøvrigt. Jeg var virkelig klart til at bruge en anseelig sum af mine julegavepenge men der var bare ingen betjening. Da vi endelig fik etableret kontakt var det næsten ligegyldigt for hun viste ikke ret meget. På 5 helt konkrete spørgsmål blev det til 1 "det tror jeg" og 4 "det ved jeg ikke". Og det var altså ikke vanskelige spørgsmål - jeg mener hvis hun som arbejder i butikken ikke ved om de har Inka garn fra Drops på hylderne - hvem skulle så vide det ???? Nå men jeg købte en rundpind så jeg kunne komme igang med Snowdrop:o) Og så gik vi ellers igen.
Søster og søsters veninde spurgte venligt om vi skulle lede efter en anden garnforhandler, men ellers tak .... jeg gemmer mine penge til Designværkstedet i Aalborg der vil de nemlig gerne handle med mig :o)

Efter en weekend som også bød på Illum, Magasin, sushi, Tivoli og ikke mindst en totalt problemfri togtur hjem kan jeg sige - Det var fedt at mærke pulsen og det har virkelig været hyggeligt, men jeg kan altså bedre få luft herude hvor der er marker mellem husene. Det er sundt nok engang imellem at komme lidt væk hjemmefra og jeg har nydt det. Men hold da op hvor jeg også glædede mig til at komme hjem og give børnene og manden et kæmpe kram. Og nu er jeg i den grad klar til at fejre jul i familiens skød :o)

2 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Hej Helle.
Det glæder mig at du også kunne lide Amimono. Jeg er vild med hele konceptet. Hele butikkens enkelhed er skøn, synes du ikke? Hvor er du kommet langt med din snowdrop. Jeg har lige haft en pause med strikkeriet. Suk. Har været for træt og uoplagt. Det der med at strikke maskerne som man først har ført over på højre pind har drillet mig lidt og jeg synes ikke det ser helt rigtigt ud.
Det er forresten lidt vildt som vi synkronstrikker;-D Er du blevet færdig med Charm?
KH. og en rigtig glædelig jul til dig og din familie.
Marie-Louise

Vivian sagde ...

Dén betjening fra Sommerfuglen er de da efterhånden mere end almindeligt berygtede for - jeg genkender den i hvert fald udmærket.

Jeg må snarest få besøgt Amimono !!!

KH Viv