søndag, december 11, 2005

Surprise !!!!

Tænk engang at et dukkebarn kan se så overrasket ud - bare fordi hun fik blitzen smasket lige i hovedet. Nå men her er i hvert tilfælde den famøse peruhue, færdigmonteret ja sågar vasket og i den grad klar til aflevering. Jeg gør det aldrig mere :o)
Lige til næste gang - ja jeg ved det jo godt for hvordan var det nu lige det var med den skønne Kim Hargreaves. Der manglede garn i kittet i Temptation og ja ...surprise gæt engang hvem jeg har sendt mail til idag. Charm er nået hertil
Men der er håb forude - et garnnøgle ryger over dammen i morgen. De svarer hurtigt på deres mail selvom det er weekend, men jeg er faktisk ved at være en anelse anstrengt - specielt fordi jeg denne gang havde bestilt kittet i medium selvom jeg strikker cardiganen i small. Er det bare mig eller .... Jeg forstår det simpelthen ikke - jeg havde endda lavet næsten en hel strikkeprøve denne gang. Det gider jeg så ikke en anden gang !!

Nå men i mellemtiden strikker jeg så lidt på et par sokker. Inde i mit hoved hedder de kartoffelsokkerne men det rette titel er vist Pomatomus - og de er faktisk lidt skægge ....

5 kommentarer:

Marie-Louise sagde ...

Åh, nej Helle. Det lover ikke godt (med Charm mener jeg). Jeg er jo stadig ikke nået så langt, er faktisk gået helt i stå fordi jeg ikkekan huske hvor jeg er kommet til (og ikke har været smart nok til at skrive det ned) ØV. Det ser ellers fint ud med de dersens kartoffelsokker:-D
KH.
Marie-Louise

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Helle

Et ord er et ord og det skal jo holdes *S*. Dejligt for dig at du fik huen færdig. Flotte kartoffelsokker, skægt navn, jeg får helt lyst til at strikke nogen. Bare for at have nogen sokker der hedder sådan. Hvorfor gør det egentlig det ?

Kh. Mette i Fredsted

faxfraenspelsau sagde ...

UPS - jeg kunne jo bare have klikket på linket. POTATOMUS jow-jow. Så have jeg straks vidst hvorfor de hedder det. Undskyld Helle.

Kh. Mette i Fredsted

Bettina sagde ...

De der strømper har jeg også fulgt på diverse blogs, de er ret skønne...jeg ville selv vælge at prøve at spejlvende mønstret fra den ene sok til den næste, hvis det kan lade sig gøre.

britt sagde ...

Helle, hvor fleksibelt er strikket i kartoffelsokkerne?
De er superflotte og det frister med det flotte buede mønster. Desværre er min erfaring at en del mønstre lider under at det strikkede bliver ret ufleksibelt - og er derfor efter min mening uegnet til sokkeskafter.
Så et par ord om det når du har haft dem på benene vil være dejligt....
:-) Britt