lørdag, oktober 01, 2005

Så blev det endelig weekend

I modsætning til Bettina er weekenden den tid på ugen hvor jeg har tid til at blogge. Jeg forsøger at holde mig opdateret i ugens løb men jeg når sjældent at skrive så meget. Derfor har jeg også en del løse ender jeg vil forsøge at binde knuder på nu.

Ulla min Mermaid er strikket i uautoristeret garn Alpaca fra Drops - bundfarven er råhvid med striber og kiler i to blå/grå nuancer. Idéen var at jeg gerne ville have en blød trøje, men nu er jeg bange for at den også blevet lidt for slatten. Jeg har ikke lige noget billede for havfruen lever stadig et trangt og mørkt liv i en pose i min strikkereol. Men jeg har en idé om at hun inden mandag har set dagens lys. Nu vil jeg vide om hun skal blive her eller om hun er blevet stor nok til at flytte hjemmefra :o)

Randi - lufferne er hæklet med udgangspunkt i denne opskrift. Jeg har dog indlagt et par udtagninger til tommelfingeren - sådan at der blev lavet en kileagtig ting. Ifølge opskriften skal der bare hækles opad med det samme antal masker, men så syntes jeg at lufferne blev for stor ved håndleddet. De skulle jo gerne kunne bruges til en rask sneboldkamp uden at jeg bliver våd og kold op af armene.

Lola har sendt mig en bogmeme - som jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg er igang med lidt research og vender så frygteligt tilbage - næste gang med billeder :o)

1 kommentar:

Randi sagde ...

1000 tak for linket og tippet :o)

Her på matriklen skal weekenden gå med lektier...besøg hos venner i aften og fejring af Daniels fødselsdag i morgen...mon jeg ikke også kan klemme lidt strik ind hist og pist ;o)

God weekend,
Randi