tirsdag, september 27, 2005

Hele 3 ting på én gang

Efter en produktiv weekend - jeg har været alene hjemme med to børn som endnu ikke har forstået at weekend betyder, at vi ikke behøver at stå op kl. 6.00. Kl. 10.00 lørdag var vi færdige med weekendens rengøring og mine hjælpere ville bare gerne lege, så jeg har strikket og strikket og hæklet. WAUW hvor var det fedt - måske skulle vi sende farmand afsted noget mere :o)
Nå men mandag aften var så dømt store monteringsaften. Jeg syntes egentlig ikke at det er super sjovt at hæfte ende og sy sammen - mere et nødvendigt onde - lidt ligesom at gøre badeværelser rene. Det er træls men rigtig dejligt når først det er gjort.
Og det er således med en rigtig god fornemmelse i maven at jeg kan annoncere at jeg går vinteren i møde med to ens grillhandsker. Ja der er selvfølgelig en højre og en venstre men derudover er de ens.

Mooooars Flora er også blevet færdig - der mangler lige en knap men ellers ....

Teorien om at Nettos tykke uldgarn kunne bruges til endnu en Flora gik op i røg. Så lørdag aften gik den store skattejagt blandt Garnstudios opskrifter. Jeg startede på en sweater til mig selv, fik strikket ryggen og trævlet den op igen. I guder hvor var jeg glad for mit nyfundne krydsnøgleapparat :o) I anden omgang startede jeg på en trøje til Kristian og resultatet blev det her
Det er godtnok lidt svært at se på billedet, men der er tale om en retstrikket sag på pinde nr 9. Oplægget var denne her. Der er seriøse opsmøg på ærmerne og længden når ned over numsen, så jeg er glad for at han stadigvæk er i voksealderen. Den ryger lige ind i skabet og så finder jeg den frem igen om 1 år. Men jeg er stadigvæk glad for resultatet af denne 80 kroners Netto trøje :o)

Efter den store "monteringfest" syntes jeg at jeg havde fortjent en belønning, i form at et nyt strikketøj. Her glemmer vi lige Mermaid som stadigvæk mangler montering og Charm der er strandet midt i forstykkerne.
Vejrguruen sagde "Nu kommer efteråret", så jeg gik igang med et par sokker.
Garnet har ligget i gemmerne i lang tid, men hvis jeg havde vist hvor superlækkert det er .... ja så havde det ikke fået fred så længe. Jeg nyder det i fulde drag, for et hurtigt smut indenom den lokale pusher på vejen hjem i dag meldte "alt udsolgt" og "nej vi får desværre ikke mere". Jeg håber på, at der kan blive 4 sokker str. 4 år til Maria, når nu der alligevel ikke er garn nok til et par til mig selv.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Sikken en produktiv weekend. Flot med matchende luffer og Flora.
Hvilken farve strikker du Mermaid i?
Ulla

Marie-Louise sagde ...

OH. Jeg glæder mig til mine tøser bliver så store at de gider at lege i længere tid af gangen uden mors indblanden. Vi skal stadig hænge ved siden af dem mens de leger (undtagen på rigtig gode dage der kan de godt tage ½ time alene) Så strik det hører i den grad aftnerne til. Det er vel nok nogle fine ting du har lavet:-)
KH.
Marie-Louise

Randi sagde ...

Sikke en effektiv weekend du har haft :o) Jeg er vild med din flora og dine matchende luffer. Hvilken opskrift har du brugt til lufferen?

Jeg hader også at montere...men det skal jo gøres *lol*

KH Randi

Lola sagde ...

Jeg tager hatten af for en så produktiv weekend, og glæder mig til min mand skal på kursus fra nu på lørdag til fredag i næste uge. Tænk en hel uge hvor JEG ene bestemmer hvad der skal foregå!

Jeg har sendt bogmeme'n til dig, Helle! Håber du vil deltage. Her er spørgsmålene.

Antal bøger i huset.
Seneste bogkøb.
Seneste bog jeg har læst.
5-7 bøger som jeg ofte læser, eller har stor betydning for mig.
Hvem giver jeg bolden videre til og hvorfor?