fredag, september 16, 2005

Se hvad jeg har fundetJeg ved godt, at jeg i et tidligere indlæg skrev ..et krydsnøgleapparat findes ikke i huset... Og det er for så vidt også rigtigt nok - det lå nemlig i laden !
Vi har netop solgt vores gamle hus og sidste weekend fik vi så flyttet det sidste fra skuret. Deriblandt en strikkemaskine som jeg har arvet fra min kære farmor. Der er efterhånden mange år siden, men jeg har troligt flyttet den med mig - indrømmet den har aldrig været i brug. Men jeg har stadigvæk dejlige minder om de mange mange vaskeklude hun og jeg strikkede sammen på den maskine. Bjørn foreslog at vi skulle smide den på lossepladsen - ja det sagde han faktisk - der er s.. også meget mænd ikke forstår !!!
Sammen med maskinen var der en papkasse med tilbehør, som jeg ikke lige fik kigget på før i dag. Og ja der lå det så ..... Det kribler i fingrene for at få maskinen sat op på mit "legeværelse", hvor der er plads til at den kan stå fremme hele tiden, så jeg også får den brugt. Men det er vist ikke lige en fredag-aftens-aktivitet i en småbørnsfamilie :o) I stedet for kan jeg så hygge mig med at vikle det sidste nøgle Kauni og garnet til Harmony som også ligger i "fed". Og sende en kærlig tanke til min farmor oppe på hendes sky.

2 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Det var da ikke det værste at finde i sin lade.:-)
La' nu vær med at bebrejde manden, han er jo kun en mand *G*

Helen sagde ...

Jeg synes du skulle give maskinen noget olie og så prøve at strikke noget nemt. Du vil få meget glæde af den.

God fornøjelse fra Helen