mandag, oktober 10, 2005

It´s socks

Ansporet af det kommende efterår og det faktum at ungernes vintestøvler er købt ½ nummer for store - så de kan holde hele sæsonen - har jeg gjort nogle sokker. Det er ikke mit livs første, men tæt på. Det er nemlig så mange år siden at jeg helt havde glemt hvordan man gør. Derfor sprang jeg også over hvor gærdet er lavest - tubesokker kræver jo ingen hæl :o) Men det er faktisk gået over al forventning og jeg er blevet bidt af sokkefluen. Derfor sprang jeg på Markno´s tilbud på 1 kilo strømpegarn. Så burde der være nok til de næste par måneder - og bestilte i samme forbindelse en bog med opskrifter. Nu venter jeg bare - næsten lige så utålmodigt som et lille barn juleaftensdag :o)

I mellemtiden er prinsessetrøjen blevet færdig.
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal syntes om den - der er øjeblikke hvor jeg egentlig syntes at den er lidt for meget, men den er varm og husets lille prinsesse er lykkelig - og så er alt jo godt :o)

Ventetiden på posten fordriver jeg med et sommerfuglesjal i Netto´s mohair og så er der lige et hængeparti med Flora og en knap.

2 kommentarer:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Den prinsesse-trøje er absolut ikke for meget - siger en misundelig mor der "kun" har 3 prinser og ingen prinsesse at strikke til.... *S*

Linda sagde ...

Meget nydelig prinsessetrøje, og slet ikke for meget: den er ikke overvældende griselyserød som jo ellers er prinsessers foretrukne farve. Og så måtte jeg lige kvæle et lille fnis ved "synet" af brormand med saksen, blev han lige nervøs for om der blev nok til et par striber på en trøje til ham?