søndag, oktober 09, 2005

Prinsessetrøje

Nogen gange sker der ting og sager i en moders liv, som hun ikke helt er herre over. Også for mig ... I lørdags indledte jeg fuld af gode intensioner jagten på Mermaid som skulle monteres. En anden pose faldt på gulvet, og Maria var straks på pletten - der var noget glimmer og plysgarn. "Er det til mig - mor ???". Og ja det var det - en restetrøje som faktisk var kommet rigtig godt fra start, men gik helt i stå for 4 måneder siden, da Kristian en dag klippede det sidste nøgle lyserødt i spaghetti-lange stykker. Kombinationen 4-årig dreng, saks og et garnnøgle kan ikke anbefales. Jeg reddede de længste stykker, men viste godt at der skulle bindes mange knuder - og hæftes mange ender.

Der var ikke ro i det lille hjem før jeg havde lovet at lave den færdig - og min kære datter har virkelig holdt mig til ilden. Derfor er trøjen nu nået så langt at der kun lige mangler en hals :o)
Her er et lille smugkig:

I går var vi på besøg hos mine forældre. Og selvom vi egentlig fejrede min fars fødselsdag, syntes min mor også at jeg skulle have en gave - så jeg drog hjem med denne bog i tasken
En rigtig dejlig bog som nok skal blive udgangspunkt for mange skønne, sjove projekter. Jeg glæder mig allerede :o)

1 kommentar:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Neeej, den brochebog glæder jeg mig til at se nogle resultater fra......