søndag, oktober 16, 2005

Perlebrocher

De sidste par dage har på strikkefronten været sådan ét skridt frem og to tilbage. Jeg er ved at lægge sidste hånd på sommerfuglesjalet med en flæsekant, men den driller. Første forsøg blev ikke flæseagtig nok, selvom jeg syntes at der var rigtigt mange masker på pindene - specielt på vrangpinden :o) Så lørdag morgen trævlede jeg alt det op jeg havde strikket fredag aften og så blev sjalet lagt lidt i skammekrogen.
I stedet for fandt vi perlekassen frem - ungerne lavede nogle meget meget meget lange perlekæder til mormor og oldemor og jeg fik kreeret et par brocher.
Der mangler lige et par brochenåle men ellers er de klar til brug. Jeg er selv meget glad for resultatet og så var de super sjove at lave - måske der her er potentiale for et par pakkespilsgaver til december. Der skal i hvertfald laves et par stykker mere, om ikke andet så for at få brugt nogle af de store perler, som jeg ellers altid sorterer fra fordi jeg ikke går med "den slags perlekæder".

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Helle
Hold da op nogle flotte brocher du har fået kreeret. Den idé må jeg da vist ta' til mig.
KH Lise

Susanne sagde ...

Hejsa. De er da rigtig fede - god anvendelse af de store perler! Kan vel også bruges som lukketøj ??
Glæder mig til at se flæsekanten, når det kommer ud af skammekrogen ;-)
Kh
Susanne i Silkeborg

Trine Als sagde ...

Hej Helle
De er rigtig flotte dine brocher. Men de perler jeg har er ikke sådan nogle runde nogen... De er alverdens faconer og i utroligt mange farver. Jeg tror måske de skal bruges til maske-markøre istedet. Det er bare lige det der med at få dem lavet ;-D
Dejlig side. Jeg følger dig med Bloglines.
Mqh Trine_a_p

Anonym sagde ...

Sikke da et par flotte brocher - det er da en god måde at få anvendt de "dumme" perler på. Hvorfor drager æsker med perler bare.....?

Mange hilsner, Tina

Vivian sagde ...

Naaaai, hvor er de bare lækre rustikke og flotte dine brocher ! :-)

(det er forresten ganske vist, at noget "vildt" m.m. er på vej til dit lokalområde!) :-)

KH Vivian

Anonym sagde ...

Nøj hvor er dine brocher bare super flotte...jeg er simpelthen vild med dem...noget du har tænkt dig at sætte i produktion? Så stiller jeg mig straks op i kø ;o)

Mange hilsner
Randi