torsdag, januar 25, 2007

Swirl Scarf

Vi er hjemme i dag. Der er blanke øjne og små feberhede pander. Vi tuller stille og roligt rundt - prøver at få det bedste ud af situationen. Patienterne ønskede Disney Channel og mor. Og sådan et par timer i sofaen hvor det eneste jeg skulle bidrage med var min blotte tilstedeværelse, det var lige hvad Swirl Scarf havde brug for.

Da Mette i sidste uge præsenterede sit tørklæde sprang jeg straks ud i gemmerne, for hvem har ikke et par nøgler Kidopale liggende? Jeg fandt 3 slatter Aqua som blev tilovers da jeg lavede mit romantiske sjal.
Jeg bestemte mig for at det måtte være nok, men jeg blev klogere gjorde jeg. Opskriften skriver 22 pinde men min bunke af rester rakte kun til 19½, så var det definitivt slut. Jeg har bestemt mig for at det ikke gør så meget. En del af idéen med at strikke Swirl var jo at jeg skulle have ryddet lidt ud i lageret og der er stadigvæk masser af krøller og flæser.

Et dejligt overskueligt projekt - lige hvad jeg trængte til selvom det godt nok var nogle lange pinde med 1280 masker; Specielt dem der skulle strikke vrang.

Faktaboks

Garn: Kidopale frv. 284

Opskrift: Swirl Scarf, strikket på pind 4½

Ændringer: Forkortet med 2½ pind

Cashmere-O-Meter: Jeps!! 25 g lagergarn forøger Cashmere-O-Meteret med 1,25 %.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

1280 masker, wow det er en lang omgang. Men fikst er det. God bedring til alle patienterne.

britt sagde ...

Se det er en fed måde at få brugt rester på!
KH Britt

Anne sagde ...

1280 vrangmasker, GISP!!!
Jeg tør slet ikke tænke på, hvor lang tid det tager at strikke sådan en pind, og så i Kidopale, gyser....
Men fint ser det ud :-)

Tina sagde ...

ja, vi er da nok nogle stykker, der kan finde lidt kiopale i gemmerne....Det ser da fint ud de manglende pinde til trods (men det er nu lidt skræmmende med de mange masker).

KH Tina