mandag, januar 15, 2007

Surprise

Jeg skrev jo godt nok at jeg lige pludselig ville være tilbage men jeg havde ikke turde drømme om at det skulle være allerede nu - ikke desto mindre er det et faktum at vi nu er "up and running".
Oh Happy Day!!!!

Jeg skylder TDC en stor undskyldning - for det viser sig nu at den laaaange ventetid ikke udelukkende var deres skyld. Den vandskade som i sin tid startede hele misæren var ganske vist i deres regi, men den har de rettet for flere uger siden. Tilbage sidder nu en flok som Tele2 som forhåbentligt har meget røde ører. De har fjumret gevaldigt i en konvertering fra ISDN til ADSL, men har haft så travlt med at "tørre" fejlen af på en underleverandør at de ikke har lavet fejlsøgning i egne rækker. De har sagt undskyld og der er en pakke på vej til os i ekspresfart med nyt hardware. I mellemtiden bliver vi venligst sponsoreret af Bjørns arbejdsgiver - vi er trætte af at vente!!
Imens jeg har været væk har Britt kreeret en ægte Cashmere-O-Meter basker. Så mange procenter har jeg ikke liggende i strikkekurven men det er da blevet til lidt strikkerier fra lageret.
Jeg ligger forsigtigt ud med en flok baby ragsokker - resten kommer løbende de næste par dage.

Faktaboks

Garn: Diverse strømpegarner

Opskrift: De mindste ragsokker fra Strik & sy til den lille ny, strikket på pind 2½

Ændringer: Strikket med boomeranghæl og -tå

Cashmere-O-Meter: Ja da! 80 g lagergarn forøger cashmere-O-Meteret med 4 %

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Skønne sokker. Lækkert at have til gaver - ikke mindst når det er med boomeranghæl- og tå. Gad vide om jeg nogensinde.... k.h. Mette

Anonym sagde ...

DEJLIGT at have dig tilbage !! Sikke da en masse fine små sokker....en anden en får ikke lavet meget for tiden - ikke en gang små sokker. Jeg trænger vist til et spark i r....
Og så skylder jeg dig en mail...!!

KH Tina

Fru Schwartz sagde ...

Det er jo lige sådan nogle sokker jeg står og mangler til Lærken (ingen varme og en dør, der har stået åben hele dagen..vi skal samsove, skal vi!!) - Jeg er bare en skovl til det med den helt små sokker (eller bare sokker generelt!)

Og så lige velkommen tilbage - dejligt at have dig lige her hvor vi bedst kan li' det!

Kh Helle

britt sagde ...

Ohhhh happy day! Det må du nok sige. En anden en slås også af og til med Tele2 - ikke for kvikke i kundeservicen!
Skøøøønne minisokker!
KH Britt

Anonym sagde ...

Sikke nogen nusere små sokker! Ja, en heromkring lagde ud med en str 19 for så at finde ud af at den ikke kunne smuttes på fedtfoden :o(
rib, mere rib, er måske svaret. Havde helt glemt opskriften i lille ny.
Hvor dejligt at du er online igen, glæder mig til at se hvad der nu smutter af dine pinde! hey - 80 g er ikke at kimse af!
kh lInda