fredag, januar 19, 2007

2 socks in 1

Da jeg i sidste weekend fik lejlighed til lidt online shopping røg der et nøgle garn og en ekstra Addi Turbo med i kurven. Efter 1½ måned hvor mine indkøb havde været begrænset til et enkelt visit i Designværkstedet var strikkekrisen så småt begyndt at kradse og jeg havde bare brug for noget nyt.

Jeg strikker efterhånden de fleste af mine strømper efter Magic Loop - teknikken fungerer perfekt og med Addi Turbo, som for mig er det ypperste, forestillede jeg mig at det kunne være lidt luksus til det trivielle sokkestrikkeri.

Lige nu sidder jeg så og tænker på hvorfor jeg ikke bare lænede mig tilbage og nød maskernes glid over de super glatte pinde med én strømpe ad gangen. Men næ nej ... I min nyfundne glæde over atter at havde adgang til de sites jeg har gemt til måske-engang kastede jeg mig over 2 socks in 1.

Allerede da jeg slog masker op havde jeg en fornemmelse af at der her nemt kunne blive noget bøvl men tænke at jeg lige ville give det en chance.
Ribben var mildt sagt besværlig men jeg fortsatte ... måske fordi jeg er stædig?
Da jeg nåede til at glatte stykke gik det lettere og jeg tænke, at nu havde jeg luret teknikken og fra nu af ville det bare gå derudaf.
Men så ramte jeg hælen. Jeg vidste godt at den del ville kræve min fulde opmærksomhed - og det fik den! Det tog en hel aften at strikke de to boomranghæle men det lykkedes og jeg gik glad og lykkelig i seng. Kun for her til morgen at konstatere at jeg et eller andet sted i starten har fået krydset maskerne på de to strømper og at de nu hænger uløseligt sammen. Der er kun ét at gøre - om igen med de to hæle.

Men denne gang bliver det med én strømpe ad gangen for det her med to strømper i én det gør jeg aldrig mere!

12 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Det kan man da ellers virkelige kalde 2 in 1 strømpe...... undskyld, jeg kunne ikke la' vær' *G*. Træls, træls er det, men nu har du prøvet. Håber du får en rigtig god weekend alligevel.

Vivian sagde ...

*kluk-kluk-kluk*, det lyder som når jeg skal prøve at sy ;-))

KH Vivian

Losarinas mor sagde ...

Øv ,øv og tre gange øv ! Ellers nogle kanonflotte farver !

Julie sagde ...

Hvor er det bare nogle flotte farver! Jeg har endnu ikke haft mod/overskud til at kaste mig over andre varianter af strømpestrikning end den traditionelle med 4 eller 5 pinde ;-)

KH Julie

Marianne sagde ...

For sjovt, Helle!:-)
Ja - jeg opgav altså på forhånd! GRIN...
Det lød simpelthen for kringlet til, at jeg kunne være med!:-)
KH-Marianne

britt sagde ...

Høhøhøhøhø..det var da morsomt. Jeg havde nu heller ikke mod på 2i1, men magic loop skal jeg have prøvet en dag.
Farverne på det sokker er bare såååååååååå flotte!
KH Britt

linda sagde ...

fnise....jeg læste opskriften for et stykke tid siden, men ville ALDRIG været gået igang, mit hys-gen ville gå helt bersærk:o) magic loop derimod virker som et skridt fremad.
God sokkeaften!
kh Linda

Anonym sagde ...

Engang imellem lønner stædighed sig - og andre gange må vi bare smile (lidt højt :o))Friske farver på strømperne ! Dine Anemoi-vanter er bare lækre ! Rigtig god weekend til jer. Kh Susanne

Tina sagde ...

Respeeeekt for at du kaster dig ud i sådan noget. Jeg læste artiklen på et tidspunkt og nåede frem til, at det slet, slet ikke var noget for min (manglende) tålmodighed. Håber du får lavet hælene, så du kan få sokkerne på. Det er bare så flot det Opal Regnbue.

KH Tina

Anonym sagde ...

Den metode har jeg også luret på, meeeeen endnu ikke orket. Respekt!

Anonym sagde ...

Cool! - den metode har jeg også luret på, men jeg vover mig nu ud i tå-op først.

Anonym sagde ...

Aaaaaaaaaaaggggggggggggggghhhhhhhhhhhh
det var ikke meningen, jeg ville spamme din kommentarbox, god weekend