mandag, april 10, 2006

Påskeglæder

Mandag formiddag, den første rigtige påskeferiedag og solen skinner fra en skyfri himmel. Weekenden har budt på hyggelige besøg fra familie og venner, så huset er rengjort og køleskabet bugner med lækre rester. Vi skal ikke lave andet i dag end hygge!
Ungerne tuller rundt og leger, lidt sammen og lidt hver for sig. De sludrer, diskuterer og synger sange. Det er super hyggeligt som "baggrundsstøj" til Kongemordet, hvor jeg er nået så langt at eksministerfruen endelig har forladt sin dybt voldelige mand. Uha hvor har det også irriteret mig længe, at hun blev hængende på øretævernes holdeplads. Sådan noget forstår jeg bare ikke, men på den anden side er det nok meget nemmere at se udefra. Heldigvis er det her jo kun fiktion, men jeg har desværre set det oftere end jeg kunne ønske mig i den virkelige verden også.

Gaven til Operation Påskeglad er sendt afsted til Nørrebro og Pisa nærmer sig en afslutning med hastige skridt, så det lysner på alle fronter.

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Det er skisme da hyggeligt med alle de operation påskeglad gaver rundt omkring i det ganske land!

Henriette sagde ...

Kære Helle tusind mange tak, for din fine gave. Den er jeg virkelig rigtig glad for - og den kommer til at blive brugt rigtig meget.
(Jeg har lånt dit billede så dem der følger med hos mig kan se den dejlige gave )

Anonym sagde ...

Har du ikke selv fået noget påskeglæde?

Helle Holst sagde ...

Åh jo - jeg har fået den skønneste påskeglade hilsen. Der skete bare så mange ting heromkring lige i dagene efter, at jeg helt glemte at skrive om det. Tusind tak !! Whoever you are.
Kh. Helle