fredag, april 21, 2006

Clapotis

Min nye taktik med at angribe UFO´erne én efter én holder stadigvæk. Og den virker! Senest er Clapotis blevet færdig. At det så sker lige dagen før de annoncerer forårets komme ja det er en mindre detalje. Det bliver vel vinter igen engang.

Tørklædet er et rigtig vikle tørklæde, temmelig stort egentlig. Sådan et som man kan gemme sig i i en snestorm. Og nu hvor jeg lige tænker lidt over det, så tror jeg faktisk også at det vil fungere glimrende som sjal/stola på en kølig sommeraften. Det skal i hvert tilfælde prøves af.

Garnet er købt her, der er brugt lige knapt 3 bundter og opskriften er her. Garnet har indbyggede "dutter" som virker rigtig godt i det neutrale mønster og jeg er glad!! Glad fordi det er blevet det dejligt tørklæde, glad fordi det er blevet færdigt og glad fordi jeg nu kan kaste mig over næste projekt i strikkekurven. Her venter nemlig endnu en klassiker, eller skulle jeg sige en "nyklassiker" i mindre målestok. Var der nogen som sagde Amimono ??

3 kommentarer:

britt sagde ...

Dejlig Clapotis! Det der "knappe"-garn har jeg også haft kig på et par gange. Er det blødt, eller?
Glæder mig til at se det næste...
KH Britt

Marie-Louise sagde ...

Hvor er det flot Helle. Clapotis står også på min ønskeliste, jeg har bare ikke fundet det rigtige garn endnu. Det er dejligt når man får afsluttet en UFO. M.h.t UFO så har jeg tre af slagsen. To fra Kim ( hvoraf den ene dårligt kan kaldes en ufo da den end ikke er på begyndt.) Den sidste er en dejlig T-Shirt som burde være strikket færdig for længst. Skørt.
God Weekend Helle.
K.H.
Marie-Louise

Helle Holst sagde ...

Kære Britt
Hvis jeg skal beskrive garnets blødhed vil jeg sige at det er sådan midt imellem. Ikke blødt som Alpaca men heller ikke så kradsende som Isagers Højlandsuld. Jeg har ingen problemer med at bruge det rundt om min hals.
Til gengæld er det ikke specielt elastisk - minder faktisk lidt om bomuld, hvis du forstår hvad jeg mener. Det er sådan lidt dødt.
Men absolut et godt køb til prisen.
Kh. Helle