mandag, marts 24, 2008

Tool Book


Om lidt går solen ned som afslutning på en skøn dag og skøn ferie. Jeg har nået en masse de sidste par dage, men der er også ting jeg aldrig fik taget fat på. Det meste af det lever jeg fint med, det betyder bare, at vi må leve med beskidte vinduer et par dage mere men .... der er èn ting, som virkelig giver mig dårlig samvittighed; Den længe lovede how-to-do-a Tool Book.

Jeg har skubbet den foran mig i alt for lang tid og tro mig, det har ikke været af ond vilje. Jeg har troede virkelig på, at jeg meget meget snart ville få lavet min egen Tool Book – og ikke mindst få fotodokumenteret processen.
Jeg synes jo faktisk, at den jeg sendte som PIF gave til Britt var ret lækker. Men mine gode intentioner hjælper ikke meget og Nanna har virkelig ventet alt alt for længe – Undskyld!
Nu har jeg søgt og jeg har fundet en tutorial, som på magisk vis næsten er identisk med det jeg gjorde. Den ligger lige her.

Der er dog et par forskelle, som jeg vil forsøge at skrive mig ”ud af”.
Lukningen på Britts Tool Book er lavet med et langt smalt bånd og en knap. Tanken var at båndet vikles flere gange rundt og snurres rundt om knappen.
Knappen syede jeg fast på ”yderstoffet” inden det blev limet fast og båndet blev limet fast sammen med stoffet indeni.
Indeni bogen har jeg udover elastikken også syet et lille ekstra stykke stof fast – for at der skulle være et sted til en nål eller lign. Stoffet bliver limet fast og der burde i princippet ikke være luft under det.
Det lille stykke stof er forsynet med en lille logo tegning. Den og skriften på forsiden er frihåndstegninger lavet direkte på stoffet med en permanent tusch.

Hvis der er spørgsmål eller andet du tror, jeg kan bidrage med, er du meget velkommen til at sende mig en mail; Jeg hjælper gerne – og jeg skal nok få lavet den der how-to-do .... engang.

Billeder er venligst udlånt af Britt – Tak!

4 kommentarer:

grendesign sagde ...

Frihåndstegning! Cool! Jeg er stadig meget, meget glad for min!
Knus,
Britt

Nanna sagde ...

Du må ikke have dåræig samvittighed ;-) Hvis du viste hvor lang tid der går, inden jeg får skrevet mine opskrifter ned.
En dag må jeg vist lave sådan en bog, vil læse det hele grundigt igennem, når jeg har bedre tidend nu.
Tusind tak

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hold da op, hvor har du bare været flittig med hynder og alt muligt - de er superflotte !!

KH Tina

Anonym sagde ...

Jeg har nomineret dig, håber du vil være med Elin F, Hinnerup