mandag, marts 24, 2008

Flere hynder....

Så er den sidste pude syet – mit havesæt i hør er komplet og jeg glæder mig over synet af den store stak. Nu venter vi kun på foråret og udesæsonen.

Påskeferien endte med at få et andet program end først tænkt, det sørgede sneen for. Men bare fordi det er anderledes er det jo ikke nødvendigvis dårligt.
Jeg fik ”gjort kål” på 7 meter hør og jeg har nydt de skønneste timer ved symaskinen. I morgen venter hverdagen og det skal nok også blive fint nok – selvom jeg godt gad, at ferien stadigvæk lå ny og fin og ubrugt foran mig men ......

Jeg har besluttet at mit havehyndearrangement også bliver mit 3. bidrag til de 12.
Jeg ved, vi tager fat på en hverdag i hektisk tempo og sandsynligheden for, at jeg når at afslutte endnu et lagerprojekt, inden marts måned rinder ud er minimal. Og det var trods alt kun 4 lynlåse jeg måtte investere i - resten havde jeg på lager.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skønt håndarbejde, de har præsteret. Jeg synes billedet er lige til Isabellas eller et andet boligblad... En dejlig dag til dig herfra ;-)

fru Larsen sagde ...

Hvor er det dejligt at få "gjort kål" på noget af alt det der findes i gemmeren. De 4 lynlåse som du har indkøbt er da lige til at overse og sikke et flot resultat du har fået. Håber du må få megen glæde af dem her i sommer med masser af godt vejr.