fredag, marts 21, 2008

Prinsessen på ærten

Stakken af havehynder og puder vokser med lynets hast. Der mangler kun lige 6 små puder til stolene, så har vi et komplet sæt i hør.

Familien har været forbi symaskinen og de har kommenteret. Maria synes det ligner noget fra ”Drømmeværelset”, mens Bjørn var lidt mere bekymret for farven. Han mener vist, at den er lige sart nok til vores familie, og jeg er bange for, at han har ret - men det var hør, jeg ville have!!

Han talte dog ikke for helt døve øre. Jeg gik i tænkeboks og kom frem til en, synes jeg selv, genial løsning på eventuelle fremtidige griserier.
”Indmaden” fra de gamle hynder til liggestolene er blevet delt i to og puttet ind bag hver sin lynlås; Så kan den lynhurtigt pilles ud igen og stoffet klarer fint en tur i vaskemaskinen.
Siden sidst er drivhuset ude i solgården blevet forsynet med det fineste trægulv. Og det skyldes ikke egne evner så - Tusind tak far!!
Det bliver en skøn lille oase. Jeg kan se det for mig - krukker med blomster og små fine jordbærplanter, en liggestol med nye hynder, en latte og et lækkert strikketøj.

Jeg glæder mig stort og kan næsten ikke vente så ..... Kom dog med den snestorm! Lad os få det overstået – for jeg vil gerne snart ha´ forår.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Helle. Er ikke helt ny på din blog - for jeg har været smugkikker for et stykke tid ;-) Nu må jeg bare komplementere dine nye kreationer. Hvor er det fint arbejde. De kunne nemt finde anvendelse her hos os ;-)Fortsat god påske til dig og dine ;-)

Helle Holst sagde ...

Hej Jeannette.
Hyggeligt at du skriver:o) Og tusind tak for komplimenterne.

Osse go´ påske til dig.
Kh. Helle

grendesign sagde ...

De er da bare så fede og smart løsning med lynlåsen - ser meget prof ud!
Og ved du hvad, Helle: hvis du vil ha' hør så skal du ha' hør. Længere er den ikke. Og den dag de så alligevel bliver for nussede - så er det alligevel noget andet du vil have...og så syr du magisk smukke puder igen.
Den der liggestol, latte og strikketøj er jeg helt med på.
Knus,
Britt

Helle Holst sagde ...

Tak Britt - og du skal vide, at du altid er velkommen. Vi har en ekstra liggestol og jeg finder såmen også gerne et ekstra strikketøj frem:o) Guderne skal vide at jeg har nok af dem.

Knus Helle

Mette sagde ...

Jeg kommer gerne og prøvesidder de sarte (men absolut pæne!) havehynder. God påske. knus Mette

grendesign sagde ...

Det ville være skønt, kære Helle! Sidder her og smiler ved tanken...
Knus,
Britt

Mariann sagde ...

Hvor ser de bare fine ud dine hynder. Kender også godt til de der overvejelser, med de flotte lyse hynder, og snavs (hos os skyldes det arbejdstøj), men de må lige en tur i vaskemaskinen, og så er de fine igen :-)
Mvh.
Mariann

Helle Holst sagde ...

@Mette - jeg vil tage imod dig med åbne arme!

@Britt - Jep det ville det!

@Mariann - Tak! Jeg sender dagligt venlige tanker til "ham" der opfandt vaskemaskinen - det kommer jeg nok også til henover sommeren:o)

Kh. Helle