søndag, april 20, 2008

Glimmer og glitter

Efter næsten tre ugers tavshed på bloggen kunne man måske forvente en sand kavalkade, men ét eneste afsluttet projekt er alt, hvad de sidste ugers nørklerier har ført med sig.

Ovenikøbet et lille hurtigt et af slagsen – 5 gram garn og et par hurtige timer med pinde og nål var alt hvad det krævede. Men hvad det måtte mangle i størrelse udgør det så rigeligt i gørelse - Det er simpelthen lykkes mig at kreere et ægte tøsehit!

Begejstringen var ellers begrænset, da jeg forslog, at jeg kunne lave et nyt ”betræk” til en slidt hårbølje. Maria kunne bedre tænke sig, at vi købte en ny. Helt ligesom hun hellere vil have købte sokker, huer, vanter og ja jeg kunne blive ved. Hun har ikke den store fidus til mine strikkerier og vil meget hellere have nogle ”rigtige” ting, som hun kan købe i en butik.

Men glimmer og sølvgarn er vejen frem. Hårbøljen er i brug hver dag og på intet tidspunkt har jeg modtaget klager over at den kradser. Men tro mig, det gør den – der er ikke meget garn over det der sølv halløj. Men jeg holder mund og krydser fingre for at det her kunne være vendepunktet i Marias liv med mine strikkerier.

I hvert tilfælde har jeg nu fået så meget tillid til omvendelsen, at jeg har fået lyst til at finde et par strandede projekter frem fra gemmerne igen.
Faktaboks
Garn: Sølvhalløj fra gemmerne
Opskrift: Skønt tilbehør fra Sommerens Strik, tillæg til Hendes Verden nr. 13 2008. Strikket på pind 2½
Luxuz-O-Meter: Ja - det er ikke meget men 5 gram giver alligevel 0.25 %.

2 kommentarer:

grendesign sagde ...

Ååååh, hvor skønt med liv her hos dig. Jeg har savnet dig, Helle, men ved at du kommer på et eller andet tidspunkt.
Sølvsagen ligner bestemt også et tøsehit, men man fik ikke mig til at sætte det kradsende sølvstads til mine tindinger. Så måske er der håb - du skal måske bare huske rullen med sølvgarn til detaljerne ;-)
Knus Britt

Tina Olsen sagde ...

Hej Helle..
Hvor er det en lille fix sag du har lavet...
Jeg kan sørme godt forstå hun er glad for den - go ide;-))Knuser