tirsdag, april 22, 2008

Mini

Der har været stille på bloggen de sidste uger – og sandsynlighed for, at de næste par måneder også bliver præget af få og spredte indlæg, er stor.

Vi har gang i et gør-det-selv projekt af den lidt større slags. Den slags hvor ord som lægter, skotrender, B7 plader og tagrender er blevet en fast del af vores dagligdag. Der skal nyt tag på huset – og det kommer der også, men i første omgang har vi taget hul på laden.

Det går fremad og vi er ved godt mod – også selvom der er skåret kraftigt ned på antallet af timer med garn og pinde.
Heldigvis kommer sådan et tag-projekt med indbyggede tænkepauser, hvor der skal måles og tegnes og det hele skal regnes ud. Det er ikke min gebet. Jeg er ikke på hjemmebane, når målene kommer i milimeter i stedet for centimeter og handler om lægter i stedet for fleece, så den del af festen overlader jeg til de andre.
Jeg finder en stille krog, hvor jeg hygger mig imens – og jeg gør det med god samvittighed, for jeg ved, at min utålmodige trippen på sidelinien irriterer de kloge hoveder grænseløst.

I sidste weekend blev der tænkt meget eller også var det fordi, jeg nød min lille krog lidt for meget og havde svært ved at komme op af stolen igen? Under alle omstændigheder røg der endnu en lille Mini af pindene, denne gang i AlpacaWool fra Isager. En lækker lille sag i den skønneste lidt støvede lilla nuance. Jeg har skrevet det før men gør det gerne igen - Jeg er vild med både opskrift og garn.

Trøjen er vasket og tørret - topklar til indpakning og afrejse; Vi venter sådan set bare på, at der kommer glædelige nyheder fra Århus og omegn.


Faktaboks

Garn: Alpaca Wool fra Isager frv. 013

Opskrift: Mini fra Design Club. Strikket på pind 3, str. 0-3 mdr.

Luxuz-O-Meter: Nope

5 kommentarer:

Julie sagde ...

Jamen altså, den er jo bedårende!
KH Julie

grendesign sagde ...

Helt enig: både garn og model er skøøøn. Jeg er meget, meget glad for lige netop den farve!
KH Britt

Ulla sagde ...

Nemlig, mini er bare skøn.

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hej Helle - den Mini er mere end bare alm. vanedannende - jeg har også snart strikket nogle stykker... hilsner fra Ærø

Anonym sagde ...

Hvor er den bare skøn og sikke en dejlig farve. Måske skulle man anskaffe sig opskriften og gå i gang :-)
God weekend.
Stine